Pikkusen kaapilla


Kävin joulun alla könttäämässä Rauman kotimme vauvanvaatevarastoja ja samalla kun aloin huomata säästäneeni minimaalisen vähän Eemilin aivan pienimpiä vauvanvaatteita aloin muistella millainen superpulauttelija(niskavillat kastelevista kakoista puhumattakaan) Eemil vauvana oli. Moni vaate onkin joutanut pois vain siitä syystä etten ole saanut niitä enää puhtaiksi. Lisäksi vein aika paljon Eemilin vauvakamaa kirpparille kun saimme Eeviä odottaessa tietää että olisi tyttö tulossa. 
Joulun jälkeen olikin siis tarpeen suunnata aleostoksille kartuttamaan uusimman tulokkaamme vaatevarastoja.


Perus bodyt ja trikoohousut tuntuivat ainakin Eemilin aikana kaikkein helpoimmilta vaateparsilta ja niitä tulikin käytettyä ylivoimaisesti eniten. Ehkä ihanin "uutuus" verrattuna vuoteen 2010 kun olen viimeksi hamstrannut pienen poikavauvan vaatteita ovat nuo ylisöpöt jumpsuitit. Pehmoista ja lämpöistä collegekangasta olevat kokopuvut sopivat kaiken lisäksi aivan täydellisesti suojaamaan vastasyntynyttä kevään viileydeltä. 


Ja jottei aivan collarilinjoille unohduta tokihan sitä piti hankkia muutama fiksumpi asu sitten naisten hurmaamista varten..;)


Gantin body, pipo ja potkari ovat Eemilin vanhoja ja kestäneet käyttöä ja pesua ällistyttävän hyvin. Näihin samoihin malleihin törmää yhä monissa lastenvaateliikkeissä. Itse ostin nämä aikanaan Gantin ystävämyynnistä Helsingistä ja ne maksoivat tuolloin yhteensä alle 40 euroa eli viimeistään nyt toisen lapsen käyttökertojen jälkeen nämä ovat olleet aivan jokaisen senttinsä väärtit. 


Viimeisimpänä häämatkaltamme New Yorkista hankkima vaatekappale. En silloin odottanut vielä edes Eeviä vaikka toinen lapsi jo toiveissa toki olikin, mutta jotenkin päädyimme mieheni kanssa ostamaan tämän poikamaisen bodyn. No... nyt tämäkin pääsee vihdoin käyttöön ja vaatteesta herää itselle sellainen Ment to be -fiilis.<3


Vielä täytyy löytää lämpöistä pipoa ja kevyttä toppaa viileiden kevätpäivien varalle, mutta sitten alkaakin olla kaikki aivan pienelle tarvittava vaate koossa. Isompia vaatekokoja onkin sitten säästynyt isoveljeltä huomattavasti enemmän ja meidän onneksi molempien poikien syntymäaika osuu kevääseen joten kesä- ja talvivaatteidenkaan kanssa ei mennä ristiin.

Nyt oikein kivaa viikon jatkoa kaikille!:)

Kommentit

Suositut tekstit