Ihana yllätys


Viikko sitten keskiviikkona meillä oli sovittuna naisten ilta viidentoista upean ladyn kera täällä Oulussa. Pöytä oli varattu Pikisaaressa sijaitsevasta Sokeri-Jussin Kievarista ja rauhallinen dinneri pelkästään aikuisessa seurassa kuulosti juuri täydelliseltä hetken irtiotolta tästä perus arkirumbasta. Mekko siis päälle, meikit lärviin ja innosta piukeena illallistamaan... vaan perillä odottikin aikamoinen ylläri. 
Ravintolan yläkertaan kiivetessäni homman nimi selvisi aika nopeasti; sivupöydällä seisoi kaksi mitä suloisinta vaippakakkua ja itse ruokapöytä oli koristeltu vaaleanpunaisin ja sinisin teemakoristein. Meitä on tässä tyttöporukassa kaksi onnekasta odottajaa ja oli tupla-babyshowereiden aika. Oma kamerani oli tietysti kotona ja tunnelmallisen hämyisessä hirsimakasiinissa kännykkäkameralla kuvailusta ei tullut mitään, joten tämän postauksen kuvasaldo on kotona napsaistua kollaasia illan ihanista lahjoista. 


Sitä on vaikea sanoin kuvailla millaisina henkireikinä naiset voivat toisilleen toimia niissä elämäntilanteissa kun perhe muuttaa miehen työn perässä ja asuinpaikkakunnat sekä maat vaihtelevat vuosittain.  Ouluun muutto oli onni tässäkin suhteessa, sillä meidän koko perhe on saanut äärimmäisen lämpimän vastaanoton  mikä on tottakai osaltaan vaikuttanut siihen että olemme sopeutuneet nopeasti uuten kotikaupunkiimme. Käytännön asioiden hoitaminen sujuu monen monta kertaa muuttaneena kyllä ominkin neuvoin, mutta se että ympärillä on ihmisiä jotka tietävät täsmälleen miltä tuntuu luoda uusi arki taas alusta uudessa paikassa on kultaa kalliimpaa pääomaa. Timanttisiksi kutsuisin niitä naisia joille Oulu on oma kotikaupunki vankkoine tukiverkkoineeen ja jotka silti jaksavat pitää huolta meistä "kiertolaisista" ja nähdä vaivaa järjestämällä juuri tällaisia juttuja, sushi-iltamia, yhteisiä projekteja tms. Se on vain fakta että tässä elämässä niin monen asian merkityksen ja arvon huomaa vasta kun asiat osuvat omalle kohdalle. 


Olen siis mitä kiitollisin ihanista babyshowereista jotka lämmittävät mieltä vielä pitkään, mutta ennen kaikkea olen kiitollinen näistä sydämellisistä naisista joihin olen saanut tämän kuluneen syksyn ja talven aikana tutustua.<3

Kommentit

Suositut tekstit