Cocoonababy Nukkuma-alusta


Törmäsin ennen vuodenvaihdetta sattumalta internetissä Red Castlen Cocoonababy -nukkuma-alustaan. Alunperin ennenaikaisesti syntyneille vauvoille suunniteltu ergonominen patja on palvellut keskosia sairaalahoidossa tarjoten pesämäisen nukkumasijan ja kun lääkärit huomasivat patjan tuomat myönteiset vaikutukset alettiin patjaa valmistaa myös täysiaikaisten lasten kotikäyttöön. 
Vauva nukkuu patjalla ikään kuin pienessä kuopassa ja vauvan pepun ja polvitaipeiden välissä taas on pieni koroke jolloin lapsen asento on sikiömäisen tiivis muistuttaen ajasta kohdussa. Patja muotoutuu pesämäiseksi myös vauvan pään ympäriltä ja kuvat kertonevat omaa tarinaansa siitä kuinka mukava nukkuma-alusta tämä pienelle on. :)


Patja sopii käytettäväksi noin neljän kuukauden ikään asti eli siihen kun lapsi oppii itse kääntymään. Ergonominen muotoilu tukee myös vauvan raajojen liikkeitä. Patjaa voi pitää tietysti ihan siellä pinnasängyssä, mutta tämä soveltuu hyvin myös perhepedissä nukkumiseen. Patja on aika korkea joten ei tarvitse pelätä että kukaan unissaan rullaa vauvan ylitse. Oma isänihän toteaa minun olevan näin vinksahtanut siitä syystä että hän on vesisänkyjen kulta-aikana nukahtanut niin että minä olen ollut hänen oikealla puolellaan ja herännyt niin että olen mystisesti "liikkunut" hänen vasemmalle puolelleen vaikken ole vielä osannut edes kääntyä...;D 

Mutta siis tällä vajaan viikon aikana syntyneellä kokemuksella lämpimät suositukset ja isot peukut  tälle!

PS. Tilasin patjan Lekmeriltä täältä


Nyt oikein rauhallista ja mukavaa Pitkäperjantaita kaikille! Me alamme seuraavaksi taiteilla pääsiäismunia..:)

Kommentit

Unknown sanoi…
Voi hän on hurmaava! <3 Onnea vielä kerran. Ja on kyllä varmasti ihan unelma nukkumapaikka tämä tällainen. :)
Unknown sanoi…
Kiitos paljon Laura!:) <3

Suositut tekstit