Pääsiäisen viettoa



Heippa! Toivottavasti kaikilla on ollut mukava pääsiäisviikonloppu.:) Me vietimme pääsiäistä eilen oman perheen kesken lähinnä hyvän ruuan ja suklaamunien piilotuksen merkeissä. Kotimaista karitsaa emme enää torstaina löytäneet joten päätin tyytyä valmistamaan broileriruokaa. Pääruuaksi valmistin kukkoa(siis kanaa;D) viinissä ja alkuruokana oli perinteisiä täytettyjä munia joita oli ihan pakko väsätä mieheni iloksi kun hän näitä niin suuresti rakastaa..:) 


Hyvää tuli, mutta anopin valmistamaan lampaaseen tätä pääsiäisateriaa ei silti voi edes verrata. No mutta sitten kun meillä on seuraavan kerran mahdollisuus viettää pääsiäistä Raumalla nautimme taas senkin edestä! 

Lapset maalailivat perjantaina munia ja saatiin hienot koristeet ruokapöydälle!:)


Eilen oli aivan upea aurinkoinen sää ja lähdimme porukalla Nallikariin ulkoilemaan. Tiistain neuvolakäynnillä saimme neuvolatädiltä luvan mennä viikonloppuna pikkukaverin kanssa vaunuttelemaan mikäli olisi plussakeli ja eilinen +8 astetta nyt ainakin oli riittävä lämpötila.:) Aika keväinen fiilis heräsi perillä kun arska paistoi ja rantahiekka oli tullut täysin esiin lumen alta. 


Pienen matkaa uskaltauduimme kävelemään myös "jään" päällä rannan ollessa niin matala ettei jään/lumen alla itse asiassa edes ollut vettä vaan pelkkää hiekkaa. Pilkillehän ei perämerellä ilmeisesti enää parane lähteä, eilen piippasi oikein hätätiedote TV:n yläkulmassa varoitellen huonosta jäätilanteesta. 


Perheen pienin ei näitä maisemia päässyt paljoa ihastelemaan vaan koisi tyytyväisenä vaunuissa..<3


Huomenna alkaa taas tarhaviikko ja tällä mammalla on suunnitelmissa viedä lapset auton sijaan tarhaan bussilla niin että voin vaunutella tarhalta kotiin. Matkaa nyt ei ole kuin nelisen kilsaa, mutta se lienee ihan sopiva aloitus mun takaisin normaaliin kuntoon projektilleni. Onneksi kesään on vielä aikaa....;)

Nyt mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!:)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Paljon onnea teille kaikille ihanan pienen pojan syntymän johdosta. Kirjoitat muuten aivan valloittavaa blogia, jota on piristävää käydä välillä lukemassa. Äitisi vinkistä eksyin tänne joskus ensimmäisen kerran. t.Tuija Raumalta
Unknown sanoi…
Kiitos paljon Tuija!
Mukavaa jos täältä löytyy piristävää luettavaa!!:)

Suositut tekstit