Lasten asuja pitkästä aikaa:)

Heippa ja mukavaa viikonloppua kaikille, toivottavasti saatte rentoutua ja nautiskella keväisistä ilmoista! Täällä päässä viikonloppu kuluu sitä perus arkea pyörittäessä miehen ollessa tällä hetkellä 24/7 kiinni omissa töissään, kiireinen kevät on kuitenkin pian historiaa joten loppu rutistetaan vaikka päällä seisten! Hormonit ovat kyllä tämän äidin suurin pelastus jälleen kerran, turhaan niitä ihan aina naisten kohdalla haukutaan. Musta on kauhean kätevää että mun aivoni tajuavat edes sen muutaman kerran elämässä valmistaa sellaista välittäjäainetta joka pitää pirteänä vajavaisista yöunista huolimatta; kehon omaa eliksiiriä..;)

Eilen muksuilla oli tarhasta vapaapäivä ja aamupäivän kotona hengailun jälkeen suuntasimme kaupungille hoitamaan pari juoksevaa asiaa. Eemilillä on tänään täällä Oulussa ystävän kaverisynttärit ja kävimme hiukan lahjaostoksilla, metsästämässä Eemilille uuden ulkoilupuvun sillä viime syksyinen on auttamattoman pieni sekä Robert's Coffeessa kahvilla ja jädellä. Iltapäivällä suuntasimme ystäviemme kanssa Olimpokseen syömään, tosi hyvä ja mutkaton välimerellistä ruokaa tarjoava ravintola.:) Ilta leikittiin vielä meillä ja menoa ja meininkiä riitti siinä määrin että uni maittoi harvinaisen nopeasti vieraiden lähdön jälkeen ja tämä päivä on vähintään yhtä trafiikkirikas..



Mutta nyt lasten eilisiin asuihin, asukuvia ei ole heistäkään tullut napsittua pitkään aikaan.

Öööö... ensinnäkin Eemil on suuresti parturoinnin tarpeessa, mutta se homma on meillä iskän vastuulla joten ylisuuri pehko saa odottaa leikkaajaansa vielä hetken..:D Päällään Eemilillä on Marc O'Polon pikkutakki, Mayoralin pikeepaita, Lindexin farkut, Lacosten lippis ja Niken tennarit. Takki oli äidiltä rakkautta ensisilmäyksellä, tennarit taas Eemililtä; poika ei muita kenkiä jalkaansa laittaisikaan ellei äiti välillä pakottaisi...... Meillä on tultu siis siihen ikään kun joudutaan välillä käymään tiukkojakin neuvotteluja päälle puettavista vaatteista.


Eevi taas ei suostunut kuviin pelleilemättä joten laitetaan pelleilykuvia sitten..:) Neitosen mekko, sukkikset ja paita ovat Lindexiltä, kaulahuivi taas Hennesiltä. 

Omien leikkien lomassa ehdittiin vielä pukea pikkuveljeäkin..<3


Pienimmällä herrasmiehellä on päällään NameIt:n body ja kaikki loput vaatteet ovatkin sitten Hennesiltä. 
Svetaritakki ja pienen pienet tennarit olivat yksinkertaisesti vastustamattomat ja kengät kun maksoivat huikeat alle viisi euroa niin ei ole juuri väliä vaikka ne eivät montaa viikkoa todennäköisesti jalkoihin mahdukaan. Ja ovathan ne myös siinä määrin ohuet että soveltuvat muutenkin lähinnä näihin ostoskeskus/kahvila/ravintola-keikkoihin. 


Nyt on aika siirtyä koneen ääreltä muksujen kanssa raittiiseen ulkoilmaan tuulettumaan, joten heissulivei ja kivat päivänjatkot jokaiselle!:)

Kommentit

Suositut tekstit