THE time of the year

Voi ah mikä aurinkoinen tiistaiaamu. Meillä on aika pitkästä piiiitkästä aikaa päivä kun voidaan koko perhe tehdä ihan mitä lystää. Mieheni tämän vuotinen työrupeama Oulussa on ohi ja LOMA on alkanut. Se tarkoittaa paluuta Raumalle ja aikaa perheelle, ystäville ja sukulaisille. Heille joita talven aikana kaivataan ihan kauheasti.<3 Vietämme kuitenkin vielä tämän viikon Oulussa; pääsemme juhlistamaan Vappua täällä ihan parhaassa seurassa ja samalla saan muutaman päivän armonaikaa Oulun kodin puunaukselle kesäkuntoon ja tarvittavien tavaroiden pakkaamiselle. 

Seuraavaksi kuitenkin kuvia sunnuntailta kun kävin lasten kanssa katsomassa Oulun luistelukerhon kevätnäytöstä Lumikki. Molemmat isot muksut olivat innoissaan menossa näytökseen, mutta täytyy taas todeta että kyllä tuo taitoluistelun seuraaminen tuntuu meillä olevan enemmän Eevin kuin Eemilin heiniä. Ei Eemililläkään valittamista ollut, mutta aikaa kovaan äänen hän muutaman ensimmäisen näytösnumeron jälkeen kysyi: ¨Äiti, alkaahan se uusi jääkiekkokausi kuitenkin vielä tänä vuonna?¨. Noh olihan se kausi tuossa vaiheessa ollut Raksilan hallin osalta ohi kokonaisen puoli vuorokautta...:D Eevi taas eläytyi Lumikin tarinaan ihan täysillä. Meidän lapsilla ei ole tapana olla hiljaa joten kysymyksiä sateli non-stoppina, mutta neidin osalta ne sentään koskivat käsillä olevaa taitoluistelunäytöstä. ;)


Perheen pienin vietti aikansa hallilla aiempien kertojen tavoin tutti poskella syvässä unessa. Ihan olen pienesti miettinyt pitäisikö myös miniherran yöunet ulkoistaa jäähallissa nukuttaviksi..;)


Näytöksen loputtua käytiin vielä jonottamassa ODL:n ilmapallot ja oli aika lähteä kotia kohti. Sunnuntai-iltana otettiin varaslähtö kesään vesi-ilmapallojen muodossa, ihan parasta viihdettä lasten iltapesulle!


Vielä lopuksi kaksi meidän perheen kolmesta komistuksesta. Eemil pääsi perjantaina vihdoin ja viimein eroon valtavasta hiuspehkostaan ja kyllä sieltä taas melkoinen söpöläinen kuoriutui.<3 Pikkuvelikin tuntuu ainakin näin äidin silmään ottaneen viime viikkoina melkoisen kasvupyrähdykseen ja pikkuhiljaa ne omat piirteet alkavat tulla esiin.. 


Että sellainen sillisalaatti tänään... Meillä on takana melkoisen tapahtumarikas viikonloppu ja eilinen joten ajatukset säntäilevät yhä sinne tänne. 

Nyt kuitenkin mukavaa päivää kaikille!

Minä odottelen hetken että muu perhe herää ja sitten aloitetaan neuvottelut tämän päivän touhuista, mihin lie päädymme..:)

Kommentit

Suositut tekstit