Kesän viimeiset Rauma-päivät

Heippa ja aurinkoista alkavaa viikonloppua! Täällä Oulussa aurinko on ihan pilvessä, mutta iltapäiväksi pitäisi taas seljetä ja katsotaan päästäisiinkö Nallikariin polskimaan. Vietin lasten kanssa viime viikonlopun ja alkuviikon Raumalla. Meillä kävi ihan mieletön tuuri sillä Pisara Photographyn Susanna osui Raumalle meidän kanssamme samana viikonloppuna ja saatiin taas parin vuoden tauon jälkeen napsittua kunnon kuvia meidän perheestä sekä tietysti lapsista. Susanna on aivan mieletön kuvaaja, rakastan niin hänen tapaansa ottaa hyvin aitoja ja luonnollisia kuvia kauniilla valon käytöllä. Meidän edellisen kuvauksen hedelmiä pääset kurkkaamaan TÄSTÄ

Koska kuvat otettiin tällä kertaa meren rannalla pyysin mun iskäni värkkäämään lapsille kaarnalaivat joita voitaisiin sitten rekvisiittana uitella. Iskä luuli että kaarnalaivat olivat ihan vain hupikäyttöön ja kauhisteli jälkeen päin että oli kirjoittanut niihin nimiä tai no Iisakin kohdalla lempinimen :D, mutta noiden pois photoshoppaaminen on ammattikuvaajalle tietysti vain yksi homma muiden joukossa.:)


Merestä ja kesän lämmöstä nautittiin myös uimisen ja veneilyn merkeissä. Rauman Saharanta on kyllä ihan huippu lasten kanssa ja tämä vallaton viisikko todella nautti elostaan!


Tänä kesänä meinasi oikeasti käydä sellainen kauhea vahinko että emme olisi päässeet kertaakaan mun kummisetäni kanssa veneilemään ja silloinhan kesä ei olisi ollut kesä ollenkaan. Onneksi saatiin korjattua asia! Lähdettiin käymään Kuuskajaskarissa kummisetäni, mummuni, ystäväni J:n ja lasten kera. 

Tämän rakkaampaa ja paremmalla tunnelmalla varustettua venettä eivät vedet päällään kanna.<3 


Iisakille tämä veneretki oli elämän ensimmäinen, saimme onneksi meidän ystäväperheen kuopukselta liivit lainaksi niin ei tarvinnut yhden kerran takia käydä moisia ostamassa. Aikamoinen paketti pikkuherrasta kyllä tuli!:D


Perillä kierrettin saarta, grillattiin ja käytiin katsomassa vanhat tutut paikat. Mun mummuni ja kummisetänihän ovat lapsina asuneet tällä saarella heidän isänsä ollessa täällä armeijan leivissä. 


Näiltä portailta mun mummuni aloitti aikanaan koulutiensä.<3


Kotona saatiin muutamaan otteeseen syötyä ulkona.Viimeisenä päivänä mun nuoremman pikkuveljen  ja hänen tyttöystävänsä käydessä meillä oli tarkoitus viimeisen kerran ehtoollistaa meidän terassilla, mutta ympärillä pörräävä amppari sai meidät lopulta kantamaan tarjottavat sisälle. Tämä pizza on muuten kaikessa simppeliydessään tosi hyvää. Pohjan päälle uuniin laitetaan vain ketsuppia,  mozzarellaraastetta ja puolitettuja kirsikkatomaatteja. Uunin jälkeen päälle laitetaan ilmakuivattua kinkkua ja basilikan tai rucolan lehtiä. Olen syönyt tätä pizzaa ensimmäisen kerran kavereidemme tarjoamana ja se on aina yhtä maukasta. Hyvä, rapsakka pohjan ohje ja paistoajat löytyvät TÄSTÄ postauksesta


Viimeisen aamun auringonsäteet meidän takapihalla. Oma iso piha on niin paras osa meidän Rauman kotia ja sitä on täällä Oulussa ikävä, mutta täytyy sanoa että ihan tosissani nautin kun syksyinen arki alkaa taas hiipiä tähänkin kotiin. Lapsilla alkavat harrastukset ja päiväkoti, Eemilillä oli jo eilen ensimmäinen tennistunti ja huomenna seuraava. Eevin luistelukoulu alkaa ensi viikolla, samoin Iisakin vauvamuskari. Syyskuussa mukaan astuu vielä Eemilinkin kiekkokoulu joten tekemisen puutteesta ei tässä huushollissa taas tulla kärsimään.:)


Nyt me lähdetään muksujen kanssa pihalle puhaltamaan pois nuo pilvet!;)
Kivaa päivää teille!:))

Kommentit

Suositut tekstit