Coffeeshop Company

Käväisimme pitkästä aikaa Megassa. Se on jotenkin vaan niin vaivaton paikka kun kaikki tarvittava löytyy saman katon alta. Siellä sijaitsee myös oma suosikki kahvilani Coffeeshop Company. Siisti, helppo ja mutkaton paikka; juuri sitä mitä lasten kanssa ostosten lomassa kaipaa. Tässä vuoden aikana on tullut mietiskeltyä paljon uuteen maahan ja ylipäätään uuteen asuinpaikkaan kotiutumista. Itselläni yksi iso tekijä ovat nimenomaan nämä "suosikkipaikat" jotka alkavat nopeasti tuntua tutuilta kaiken muun uuden ja tuntemattoman keskellä. Kotoisan oloiseksi tämän paikan tekee myös sisustus joka voisi olla mistä tahansa päin eurooppaa tai vaikka Suomea.
Yksi kahvilan ehdottomista valttikorteista on suuri leikkimatto jolle lapset pääsevät purkamaan energiaansa.
Kantapaikassa on tietysti myös kantapöytä joka on valikoitunut puhtaasti sijainnin mukaan. Tällä hetkellä jatkuvaa huomiointia ja vahtimista vaativa perheemme miniterrori on sopivasti vain muutaman askeleen päässä. 
Eemilin lounas oli Bagel kanalla.. namia..
Minä tilasin caesar-salaatin cappucinon kera. Salaattiin saa valita itse kastikkeen ja otan aina balsamico vinaigretten, koska perinteinen caesar-kastike on omaan makuuni usein turhan tuhtia. 
Toisten syödessä Eevi viihdyttää itseään(ja muita) vaunuissa..
Isin lippis vaan kuka sen alla piileksii??
 Kukkuu! Yksi kappale iloista pikkuneitiähän siellä.:)

Tänään taisi olla viimeinen kahvihetki tässä kahvilassa ennen ensi syksyä. En usko että kesän aikana tulisi sen kummemmin ikävöityä näitä paikkoja täällä Ufassa, mutta todella toivon että muutaman kuukauden tauon jälkeen näihin tuntuisi taas mukavalta palata. 


Kommentit

Suositut tekstit