Talven rippeitä

Täällä Ufassa kelit lämpenevät kovaa vauhtia, päivisin mittari kipuaa reiluun kymmeneen asteeseen ja lumi sulaa silmissä. Kuluneella viikolla ollaan saatu nauttia täysin siemauksin aurinkoisista päivistä;  Eemil taas on nauttinut sydämensä kyllyydestä jäähallissa hengailusta. Ihan kuin siellä ei olisi kuluneen talven aikana vietetty aivan riittävästi aikaa... Katsomossa roikkumisen sijaan nyt ollaan kuitenkin päästy oikein tositoimiin ja  mikäs siinä kun puhdas, ajettu ja tyhjä kaukalo kutsuu, kelpais mullekin!
Parastahan näissä Eemilin nimeämissä "treeneissä" on se että mailan ja kiekon saa ottaa jäälle mukaan (Megan kentällä se ei todellakaan olisi turvallista itselle eikä kanssa luistelijoille..). Ja löytyyhän sieltä kaukalosta ihan oikea maalikin.

"Kova" kuti melkein perille asti...
... ja pyllähdys.<3
Eevi kannustaa veljeä vaihtoaitiossa, mutta menojalkaa vipattaisi IHAN koko ajan.
Välillä iskä nappaiseekin pikkuneidin mukaansa.
Hiukan testataan miltä sitä tuntuu liikkua jään pinnassa vaikka omia luistimia neiti taitaa saada odottaa vielä muutaman vuoden..


Vaikka maila ja kiekko tuntuvat olevan Eemilille se pääasia vähän ollaan koitettu harjoitella itse luisteluakin... makkaroita ja sen sellaisia..
Aina kuitenkin päädytään "pelitilanteisiin". Tässä komennetaan iskä B-pisteelle aloitukseen ja Eemil toimii itse tuomarina. Tätä menoa seuratessa ei voi olla muuta kuin huvittunut..:D 

Pienellä pojalla riittäisi intoa varmaan asua jäähallissa ja onhan se kiva juttu kun liikkuminen kiehtoo. Pian on kuitenkin perheen molempien miehien aika ripustaa hokkarit hetkeksi naulaan (luojan kiitos) ja karistaa talven rippeet olkapäiltä. Tätä asiaa edesauttava seikka lienee huominen lento lämpimään. Dubai kutsuu ja meidän perhe on NIIN LOMALLA!!!:)

Mukavaa ja keväistä viikonloppua jokaiselle!




Kommentit

Cat sanoi…
That is so cute! Ufa love your family :)
Unknown sanoi…
Thank you Cat! We have really enjoyed our first year in Ufa.:)

Suositut tekstit