Pää pilvissä, sormet ja varpaat hiekassa

Ystävällisiä ihmisiä, aaltojen kohinaa, lämpöä ja aurinkoa. Dubai vei meidän sydämet.  Niin helppo ja huoleton kohde pienten lasten kanssa. Kaikki toimii.. niin ja mainitsinko jo YSTÄVÄLLISET ihmiset. Kaikki hymyilivät ja lepertelivät kilvan lapsille ja hymyhän tuppaa tarttumaan!!  


Lapsille loman parasta antia olivat taatusti hetket rannalla ja hotellin uima-altaalla. Niissä vietettiin pitkät tovit joka päivä. Me vanhemmat nautimme samalla auringosta ja lämmöstä ja kyllähän siinä vedessä polskiessa ja riekkuessa lapsenmieli taas heräsi!:)

Kirkas vesi ja pehmeät aallot houkuttelivat myös perheen kuopusta. Rantahiekkaa katseltiin, tunnusteltiin ja tietysti myös maistettiin. Merikaupungin tyttö, ihan selvästi.<3
Mikäs kumma se sieltä tarttui käteen?
Uinnin lomassa ehdittiin mainiosti rakennella hiekkakakkuja ja etsiä aaltojen mukana rannalle ajelehtineita simpukoita. Meidän Suomeen matkustanut simpukkasaaliimme etsii nyt hyvää kotipaikkaa lastenhuoneesta. 

Yksi rentojen rantahetkien päätekijä oli lasten tehokas suojaus auringolta. Eevillä Reiman UV-puku ja hattu hoitivat moitteettomasti hommansa. Rasvata ei tarvinnut muuta kuin sääret, kämmenselät ja kasvot. Myös Eemilille ostettiin paikan päältä UV-paita, joka saa taatusti käyttöä myös tulevan kesän veneretkillä Rauman saaristoon.
Nyt Dubaista on jo kotiuduttu Ufan kautta Suomeen, mutta täällä blogin puolella kirjoittelen reissustamme vielä muutaman postauksen verran. 

Kivaa keskiviikkoa ihmiset!!

Kommentit

Suositut tekstit