Kalustusmissioita ja munkin tuoksua

Taas on päiviä vierähtänyt niin ettei koneen ääreen ole yksinkertaisesti ehtinyt istahtaa. Kaksi viikkoa Suomessa ja yhtä sun toista on touhuttu. Päälimmäisenä mielessä kuitenkin kaikki ihanat hetket perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Tänään lähdemme ajelemaan Helsinkiin. Eilen paistamani munkit ja mieheni valmistama sima pääsevät takahutslaagissa mukaamme vapun viettoon joka sekin tapahtuu tänä vuonna aivan loistavassa seurassa. Paljon onnellisia isoja ystävyksiä ja melkein yhtä paljon pikkuisia ystävyksiä.:) 

Ennen ilmapallojen puhaltamista ja serpentiinien levitystä kerron hiukan siitä mitä meidän olohuoneessa on viime aikoina tapahtunut. Meidän kotimme elää tällä hetkellä aikamoista muutosten aikaa. Ensimmäisenä työn alle päätyi olohuone-/keittiöyhdistelmämme. Muutama täsmähankinta kalustepuolella, verhojen teetätys ja valmiita ollaan. Pientä sisustusviilaamistahan tapahtuu aina kun emäntä on kotona..;)

Keittiöstä poistui aivan väärin mitoitettu kivitasohirvitys ja tilalle halusimme meidän henkisen senkin josta saisi samalla kaivattua säilytystilaa keittokirjoille ja muulle keittiön irtotavaralle.


Rakastuin senkkiin ensi silmäyksellä. Rottinkikorit tuovat keveyttä ja maalaishenkisyyttä ilman turhia krumeluureja. Tiedän että tämä yksilö löytää taatusti paikkansa myös tulevista kodeistamme. Tekstikyltti löytyi Rauman Kodinonnesta ja samassa paikassa teetätin myös verhomme.


Myös ruokailuryhmä pääsi vaihtoon kun vanhasta aikansa eläneestä rikkoutui tuoli (heh.. kiitti P..;)). Välillä ihan huvittaa miten se oma maku kulkee valtavirran mukana, pikkuhiljaa kaikki tumma meidän kodissa tuntuu vaihtuvan valkoiseen..


Kaikista mieluisin tulokas on kuitenkin ollut alla näkyvä mehulinko. Mikään ei voita aamuista itse puristettua mehua!:) 




 Oikein ihanaa vappua jokaiselle! Laittakaa lämpimästi päälle ja pitäkää huoli toisistanne!!

Kommentit

Suositut tekstit