Hiljaa hiipii Joulu...

Hiljaa hiipii Joulu kotiin kukilla, valoilla, tuoksuilla ja kynttilöillä. Viime talvena Ruotsissa rakastuin WoodWickin puun lailla rätiseviin tuoksukynttilöihin, täydellisiä näihin meidän takattomiin vuokra-asuntoihin! Ja lasten puolesta tämän joulun hittituote taitaa olla alla näkyvä joulupukkimaatuska, koriste jolla saa huoletta myös leikkiä..:)


Kukat tuntuvat vuosi vuodelta tulevan merkittävämmäksi osaksi meidän Joulun odotusta ja viime vuosina purkeissa majailevien hyasinttien, amaryllisten, jouluruusujen ja kumppanien rinnalle ovat kotiutuneet myös jouluiset kimput. 


Joulukortteja varten pidimme lasten kanssa perjantaina pienen kuvaussession. Tämä otos päätyy korttien sisäsivulle ja Eemilin kädessä on muuten oiva pikkujoululahja vinkki; Mauri Kunnaksen Joulupukin soiva laulukirja. Ja mikä parasta siitä löytyy kaikki omankin lapsuuden rakkaimmat joululaulut.<3 Eevin punainen hame ja valkoinen pitsipaita ovat Lindexiltä, Eemilin paita, farkut ja rusetti taas Hennesiltä. Näissä releissä vietimme perjantaina myös erään ihanaisen kuusi vuotiaan tyttösen synttäreitä Hoplopissa. 


Nyt haluan toivotella kaikille rauhallista sunnuntain jatkoa!


Kommentit

Suositut tekstit