Vuokatissa

Kuvia ja kuulumisia viime viikon minitripiltä.. Mieheni parin peräkkäisen vapiksen innoittamina suuntasimme yhden yön kylpylälomalle Vuokattiin. Nyt kun vietämme talvea täällä pohjoisessa koitamme luonnollisesti ottaa kaiken ilon irti lähiympäristössä majailevista lapsiperhekohteista. Haimme siis torstaina lapset normaalia aikaisemmin päiväkodista ja käänsimme auton renkaat kohti Sotkamoa. Meillä kävi säiden puolesta aivan mieletön tuuri sillä saimme ajella menomatkan  aivan mielettömän kauniissa aurinkoisissa talvimaisemissa. 


Perille päästyämme veimme pika pikaa kamat hotellihuoneeseen ja vaihdoimme uikkarit päälle... vuorossa oli reissun odotetuin osuus eli kylpylässä polskinta. Olen kyllä vakaasti sitä mieltä että kylpylässä käynti lasten kanssa on ihan parasta koko perheen aktiviteettia sillä se palvelee aivan yhtälaisesti niin aikuisia kuin lapsiakin.:) Olimme muutenkin kaikin puolin tyytyväisiä Katinkultaan, paikka oli siisti ja ajoi asiansa oikein hyvin.


Kylpemisen jälkeen nälkäinen nelikkomme suuntasi pizzalle ja sitten olikin ilta jo siinä pisteessä että heittäydyimme koko perhe hotellihuoneen sängylle katsomaan telkkua ja lopulta iltatoimille ja nukkumaan. Seuraavana aamuna menimme heti aamupalan jälkeen takaisin uimaan. Vesiliukumäki taisi olla meidän perheen lasten ja aikuisten lempparijuttu; tytöt vastaan pojat nopeuskisoja sillä katinkullan liukumäessä saa mitattua laskuaikaa (välillä vauhdit oli niin kovat että saatiin sukellellen etsiä iskän vihkisormusta altaan pohjalta, onneksi se löytyi!)..;D 
Uimisen jälkeen ajelimme Vuokatin Angry Birds Activity Parkiin. Ensi vetäisimme puiston ravintolassa lounasta huiviin ja sitten riennettiin vauhdilla leikkimään.


Puisto oli luonnollisesti Angry Birds aiheinen, mutta muutoin muistutti yhteisen omistajansa myötä aika paljon Super Parkia. Minusta on kauhean kiva kun  nämä "uuden polven" sisäleikkipuistot kannustavat myös aikuisia touhuamaan ja pelaamaan lasten kanssa. Kuluuhan se päivä mukavammin ja joutuisammin kun pääsee itsekin leikkimään...;)


Ja loppuun vielä Eemilin voittotuuletukset!:)


Angry Birdsien jälkeen oli aika lähteä ajelemaan kohti Oulua. Aamulla vielä pohdimme josko kerkeäisimme päivän päätteksi pulkkailemaan Vuokatin rinteille, mutta uinti ja puistoilu oli vienyt totaalisesti Eemilin ja Eevin voimat. Kaksi hyvin väsynyttä takapenkkiläistä nukahtivat autoon alta aikayksikön.


Takana kiva loma kaikessa miniydessään. Arjesta irtautuminen ei loppujen lopuksi paljoa aikaa vaadi ja tällaiset reissut säilyvät kultaisina muistoina mielessä vielä pitkään. <3

Kommentit

Johanna sanoi…
En kestä, ihania ipanoita <3 Toi tuuletus on ihan paras :)
Unknown sanoi…
Niin on ja vähän sekopäisiä!:D Onneksi me päästään ihan pian sekoilemaan sinne teillekin!;)<3

Suositut tekstit