Puhtaan punaista huuliin

Heippa ja ihanaista viikon alkua!:) Taas se viikonloppu livahti vauhdilla ohitse... Meidän lauantai kului Halloween -hulinoissa ja kotikin sai pienet koristukset. Lasten kanssa tällaiset "turhemmatkin" juhlat ovat ihan hauskoja ja väliaikaisissa vuokra-asunnoissa kaikki ylimääräiset härpäkkeet luovat oman kodin tuntua. Meillä siis haamut roikkuvat katosta varmaan siihen asti kunnes saamme joulukoristeet tilalle!;) Isäni, pikkuveljeni ja hänen tyttöystävänsä olivat meillä lauantaista sunnuntaihin ja siinäpä oli oiva syy leipoa vähän pätkismuffinseja haamukoristuksella, nammm...;P 


Lauantai-iltana meillä oli mieheni kanssa aikuisten Halloween-juhlat ja minä halusin pilottiasuni pariksi punaiset huulet. Sopivan punaisen huulipunasävyn löytyminen on aiemmin osoittautunut aina ihan superhankalaksi. Hyllyllä hyvältä näyttävä sävy on sitten kotona huuliin laittaessa näyttänyt joltain ihan muulta; joko huuleni ovat näyttäneet oransseilta tai sitten olen muistuttanut goottia(joka ei siis ole ollut pyrkimyksenä...;)). Nyt Stockmannilla sain viimein kunnon apua elämäni suureen ongelmaan ja siinä samalla selvisi miksi oikean sävyn löytyminen on ollut niin julmetun hankalaa. Stockmannin kosmetiikkamyyjä alkoi testailla eri sävyisiä punia sormenpäihini ja kaikki punaiset sävyt muuttuivat ihollani pikkuhiljaa appelsiinin kuoren värisiksi ja luumuun edes hitusen taittavat sävyt taas räikeän sinertäviksi. Tässä vaiheessä kävi selväksi että minun ei ikinä kannata vain napata kokeilematta kivan näköistä punaa hyllyltä. 

Ihana asiansa osaava myyjä alkoi sitten etsiä minulle puhtaan punaisia sävyjä joista puuttuu oranssi ja sininen pigmentti ja Diorin huulipunan sävy Rouge Cannage(941) osoittautui ihollani juuri sellaiseksi sävyksi jota olen jo toista vuotta etsinyt. Jos jollain siis sattuu olemaan samanlaista pigmenttiongelmaa huulipunien kanssa niin tätä sävyä kannattaa käydä omalle iholle testaamassa!:) Olen ollut muutenkin aivan mielettömän tyytyväinen Oulun Stockan kosmetiikkapuolen henkilökuntaan, palvelu on joka ikinen kerta ollut mielettömän ystävällistä ja asiantuntevaa eikä minulle tulisi enää mieleenikään hakea muualta täydennystä kosmetiikkavarastoihini.


Eemil halusi myös oman selfiensä, johon viime aikoina hurjasti kasvanut pötsikin pääsi mukaan..:D 


Tänä iltana Ouluun on luvattu lunta ja loppuviikoksi pakkasta joten me saadaan taas talviset kelit tänne pohjolaan...jeee! Sitten tiedossa onkin asupostausta lasten uusista talvitakeista ja loppuviikolle on suunnitteilla myös pieni kotimaan retki perheen kesken..:)

Oikein mukavaa tiistain jatketta jokaiselle!<3

Kommentit

Suositut tekstit