Unten maille

Makuuhuone on väliaikaisissa kodeissa aina se viimeiseksi somistuksensa saava. Huoneessa vietetään toki kolmannes vuorokaudesta, mutta sekin silmät kiinni joten muu asunto menee eittämättä helposti makkarin ohi. Mutta nyt kun meidän makuuhuoneemme alkaa olla suhteellisen viihtyisä paikka huomaan että sinne ajaudutaan usein lueskelemaan tai loikoilemaan päivänkin aikana. Itselleni makkari on lähinnä pakotie sotkusta ja kaaoksesta; nimittäin kun olkkarin lattia ovat täynnä My Little Ponyja ja pikkupelaajia hetki asunnon ainoassa siistissä huoneessa tuntuu...   puhdistavalta!


Minulle makuuhuoneessa tärkeintä ovat lämmin rauhallinen tunnelma, valaistus, pehmeät värit ja tekstiilit. Kaikkeen tähän saisi upotettua helposti omaisuuden, mutta edullisemmillakin hankinnoilla saa mukavan unipesän aikaiseksi. Meillä päiväpeitto ja koristetyynyt ovat Kodin Ykkösestä, verhot Ikeasta ja ikkunnan laudalla lepäävä taulu Prismasta. Kaikki kohtuuhintaisia hankintoja, muttei kuitenkaan niitä jotka tulee heti ensimahdollisuuden koittaessa heitettyä pois tai laitettua kiertoon.:)

Pieniä sisustusjuttuja on alkanut näin Joulun alla ilmestyä kodin ihan jokaiseen nurkkaan ja tämäkin huone tuntuu sen myötä paljon viihtyisämmältä ja valmiimmalta kuin vielä pari viikkoa sitten.


Mutta sitten on vielä näitä pieniä juttuja joiden valmistumisesta ei ole mitään takuita, kuten lattian rajassa lepäävät taulut... Ehkä tämä teksti pääsee seinälle siinä vaiheessa kun kevään sisustusinspikset  joskus heräävät. 


Ja keväällä meidän makuuhuoneeseen muuttaa myös uusi pieni asukas joka toivottavasti nauttii huoneen rauhallisesta tunnelmasta ja NUKKUU yönsä!;D


It's a boy.<3

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Pieni poika, onnea <3
Unknown sanoi…
Kiitos paljon!:)<3
Anonyymi sanoi…
Oi ihanaa!! Pieni poikanen <3 rauhaisaa joulua teille ja paljon halauksia. Terkut Vaasasta :)
J
Unknown sanoi…
Kiitos J!<3
Terkkuja Vaasaan!:)
Anonyymi sanoi…
Oi, ihanaa!! Onnea ja halaukset! <3 Anna

Suositut tekstit