Asuntomessut 2015

Seuraavaksi muutama napsaisu asuntomessuilta. Minulle itselleni päälimmäisenä mieleen jäivät kauniit sisustusratkaisut sekä rohkeat värien ja materiaalien käytöt.... Ja HIRVEÄ rakennuskuume! Tämä kuume nyt muuttukoon toistaiseksi vielä pelkäksi haaveiluksi, mutta ei se mitään; haaveilu se vasta ihanaa onkin. Olen mielessäni jo ainakin viiden itse suunnitellun eri tyyppisen omakotitalon onnellinen asukas..:D Messutalojen faktoja voi lueskella Dekosta ja muista sisustuslehdistä, oma kuvakollaasini käsittää niitä juttuja jotka minua eniten tämän vuoden messukodeissa mielyttivät. Kuten tulette huomaamaan, rakenteellisiin juttuihin en juurikaan kiinnittänyt huomiota. Kun ihmisiä on paljon ja aikaa rajallisesti on niin kauhean paljon helpompaa keskittyä niihin ihaniin esteettisiin yksityiskohtiin. Mutta sitten itse asiaan eli kuviin ja siihen miksi kuva ylipäätään otettiin...

Löhöilyyn ja nautiskeluun kutsuva harmoninen tunnelma.

Vain leffa ja popparit puuttuu...:)

Mustan mukanaan tuoma luxus.


Ruokapöytä saarekkeen jatkona oli hieno idea!

Tämän makuuhuoneen tapetti oli pehmeää ja näytti ja tuntui aivan kankaiselta. 

Rohkea värien käyttö.

Aamukahvit tässä keittiössä ja päivä ei voi alkaa huonosti.:)

Hauskat lastenhuoneet.



Kultaiset yksityiskohdat.



Kodikkaat pesutilat.

Tämän kylpyhuoneen voisin ottaa melkein sellaisenaan vanhempien makuuhuoneen jatkeeksi.

Tunnelmallinen sauna.


Henkeä salpaavan kaunis puun käyttö.

Tämä puutaso on niin käsittämättömän kaunis että voisin ottaa sen tältä istumalta vaikka sitä pitäisi huoltaa 365 päivänä vuodessa!

Mahtavaa korkean tilan hyötykäyttöä.


Ja sitten....


...Meidän Iisak heräsi uniltaan ja viimeiset talot käveltiin äidin sylkyssä kamera luonnollisesti kassissa. Rintareppu osoittautui kuitenkin ihan parhaaksi kulkuneuvoksi pikkuiselle niin päästiin vaivatta koko kolmikko sisälle taloihin eikä tarvinnut venkslata rattaiden kanssa. Eemil ja Eevi viettivät kiertelyajan messujen lapsiparkissa ja näin ollen olivat oikein tyytyväisiä messuasiakkaita hekin.:)

Hauskaa weekendiä ja hei terveisiä Oulusta!:)


Kommentit

Suositut tekstit