Lasten kanssa Miamissa: 1Hotel South Beach


Loman parasta antia... Uiminen! Rannalla lekottelu! Altaalla polskiminen! Hiekkakakut!<3

Vaikka Miamissa tekemistä riittääkin pilvin pimein ja nähtävää on enemmän kuin ehtii katsella, ei mikään voita auringon paistetta ja valkohiekkaista rantaa. Varsinkaan kun on kolme lasta joista yhdellä on tapana ottaa aamupäivän tirsat aina uimisen aikaan ja kaksi muuta ovat vedessä onnesta soikeinaan. Meillä hotellia valittaessa yksi tärkeimmistä kriteereistä oli hyvä allasalue ja hotellin oma uimaranta. Päädyimme varamaan yömme muutama kuukausi sitten avatusta 1Hotel South Beachista ja olimme valintaamme TODELLA tyytyväisiä. 


Ranta oli super siisti ja allasalue... ah paratiisi!
Lapsille oli oma lasten allas jossa vettä oli noin metrin verran, ei siis mikään kahluuallas kuitenkaan. Vettä oli Eemilille juuri sopivan verran niin että jalat ylettyivät just ja just pohjaan ja poitsu oppikin tällä lomalla uimaan.:) 


Aikuisten altaita oli kaksi kappaletta joissa sai toki lapsetkin uida. Allasalue oli somistettu silmiä hivelevän hyvällä tyylillä, mutta tunnelma oli kuitenkin tosi rento. Lapsiakin oli altailla aina sen verran että leikkikavereita löytyi, mutta täytyy todeta että itse tykkään ehkä juuri tällaisista neutraaleista hotelleista joissa voi yhtäläisesti olla sekä lapsiperheitä että pariskuntia. Kun kyseessä ei ole pelkkä lapsiperheille suunnattu hotelli yleinen tunnelma säilyy kuitenkin vähän "rauhallisempana" (sanoo kolmen lapsen äiti;D). 


Allasalueelta oli näkymät merelle ja sieltä pääsi helposti kulkemaan hotellin omalle rantakaistaleelle. 


Iisak tosiaan veteli päikkäreitä lähes aina kun olimme uimassa. Stokken ratasosan kuomussa sijaitseva tuuletusaukko pääsi tällä lomalla kyllä oikeuksiinsa. Varjossakin ilma oli todella lämmintä, mutta rattaiden sisällä kiertävä tuulenvire taisi tehdä tehtävänsä ja Iisak nukkui päikkärinsä todella hyvin.:)
Toinen rattaidemme verrattoman hyvä lomaominaisuus oli vaunujen suuri ja tilava alaosa. Sinne nimittäin mahtui leikiten Iisakin turvakaukalo ja päälle vielä hoitolaukkukin. Meillä oli muutaman päivän oma vuokra-auto käytössä, mutta muina päivinä kuljimme hotellin tarjoamilla kyydeillä ja takseilla ja turvakaukalon vaivaton mukana kulkeminen oli suuri helpotus meidän vanhempien elämään! 

Toki pikkumieskin pääsi muutaman kerran naattimaan aurinkovarjon alla lekottelusta.
Ja hei aikamoinen lomamuudi on herralla päällänsä..:D<3


Otin harmittavan vähän kuvia hotellin sisältä, mutta 1Hotel -ketju korostaa kaikessa tekemisessään luonnonmukaisuutta, puhtautta ja meidän maapallomme ja sitä ympäröivän luonnon suojelua. Hotelli oli sisustettu "luonnon omilla antimilla", hotellin ravintolassa tarjottu aamiainen oli orgaanista lähiruokaa ja jopa hotellin asiakkaille tarjoama kyydityspalvelu hoidettiin sähköautoilla. 


Hotellihuoneet olivat todella tilavat ja siistit. Meidän huoneessa oli kaksi king size sänkyä sekä sohva-alue ja tietysti kylppäri. Huoneen sisustus oli vaalea ja rauhallinen, juuri sellainen johon oli kiva palata tapahtumarikkaan päivän jäljiltä.


Hotellin sijainti Collins Avenuella on täydellinen heille jotka haluavat tutustua Miami Beachiin kävelemällä. Palvelu oli erinomaista ja lapset otettiin hienosti huomioon. Voin siis todellakin suositella tätä hotellia sekä aikuisille että lapsille. 

Seuraavaksi onkin sitten luvassa asupostausta pitkästä pitkästä aikaa ja kyllä minä kirjoittelen vielä vähän meidän keskieuroopan päivistämmekin ja asuntomessuista ja ja...:)

Nyt kivaa päivää kaikille!:))

Kommentit

Suositut tekstit