Lasten kanssa Miamissa: Baseball matsi Marlins Parkissa

Meidän tämän kesän matkakohteeksi valikoitui Miami. Silläkin uhalla että kesä- heinäkuussa sää voi olla epävakaista ja joku saattaisi ylipäätään ajatella sulaksi hulluudeksi matkustaa Miamiin kolmen lapsen kanssa kun nuorimmalla on ikää kolme kuukautta. Yritimme viimeiseen asti löytää hyvää ja meitä mielyttävää kohdetta euroopasta, mutta kun mikään ei sillä tavalla sykähdyttänyt(ja oltiin aika myöhään liikenteessä) päätimme vain varata loman rapakon taakse. 

Ja onneksi varasimme. Floridan aurinko todellakin helli meitä, tekemistä olisi ollut vaikka moneksi viikoksi ja hotelli oli aivan ihana. Jenkeissä lapsiin suhtaudutaan valtavan ystävällisesti eikä Miami tehnyt tässä asiassa poikkeusta. Sen kyllä huomaa miten lapset nauttivat siitä kun heille hymyillään, heitä leikitetään ja ylipäätään huomioidaan. 

Meidän ekan päivän ohjelmana oli baseball matsi Marlins Parkissa.


Tykkään itse amerikkalaisesta urheilukulttuurista jossa jokaisesta matsista luodaan kunnon yleisötapahtuma. Otteluihin mennään viettämään aikaa ja viihtymään sen sijaan että vain nuristaisiin ja kiukuteltaisiin katsomossa jos omalla joukkueella ei satu kulkemaan. Hattaraa vaan naamaan jos alkaa sapettaa.. tätä lisää suomalaisiinkin urheilukatsomoihin kiitos..;) 


Marlins Parkin stadion oli todella siisti ja viihtyisä. Lisäksi siinä on siirrettävä katto joka on kesäkuumalla kiinni jolloin sisällä on mukavan viileää. Mulle ja itse asiassa meille kaikille tämä oli elämän eka livenä nähty baseball matsi. Mä jotenkin oletin baseballin olevan tosi tylsää seurattavaa, mutta päin vastoin; vanhana pesistyttönä sitä oli mukava seurata "sisarlajia" ja parasta viihdykettähän oli jatkuvasti katsomoon sinkoilevat pallot. Siis luulin että niitä palloja tulisi katsomoon yksi tai korkeintaan kaksi, mutta voin sanoa että ainakaan tuossa pelissä ei kymmenen palloa riittänyt. 

Koska kyseessä oli sunnuntai eli Family Sunday kaikki lapset pääsivät ottelun jälkeen nurmelle juoksemaan pesät läpi. Jonotettiin varmaan puoli tuntia että päästiin alas kentälle, mutta oli se sitten aika siisti juttu noille kersoille.:)

Läpy itse Marliinille!:)

Marlins Park on noin 20 minuutin ajomatkan päässä South Beachilta ja me taitoimme tuon matkan taksilla. Ostimme liput paikan päältä koska Marlinsin ottelut harvemmin ovat loppuun myytyjä. Lastenvaunuja stadionille ei saa viedä(mieheni oli onneksi selvittänyt asian jo etukäteen), joten kannoimme Iisakkia turvakaukalossa. 

Kaikki paikan päällä sujui selkeästi ja jouhevasti ja kuten jo aiemminkin mainitsin; stadion oli todella siisti ja viihtyisä ihan jo vessoja myöden.

Iso peukutus siis meidän perheeltä baseball -matsille Miamissa!!:)


Kommentit

Kata sanoi…
Heippa! Miten teidän perheen pienin suhtautui tuohon aikaeroon? Olemme lähdössä muutaman viikon kuluttua Jenkkeihin melkein saman ikäisen pienen kanssa ja kiinnostaisi tietää, miten teillä nukkuminen sujui reissulla :)
Unknown sanoi…
Heippa Kata!
Nukkumiset sujuivat itse asiassa todella hyvin. Vaikka Iisakilla oli kotona jo selkeä yöunirytmi niin Jenkeissä hän alkoi nukkua samantien "uuden kellon" mukaan. Parina ensimmäisenä yönä hän heräili ehkä hieman normaalia tiheämmin, mutta kun olin antanut hänelle maitoa uni tuli pilkkopimeässä hotellihuoneessa heti. Veikkaan että Iisak oli yksinkertaisesti tottunut siihen että kun on pimeää niin silloin jatketaan unia. Tuon ikäinen vauvahan nukkuu muutenkin suuren osan vuorokaudesta joten rytmin vaihtaminen ei välttämättä ole alkuunkaan niin hankalaa kuin olettaisi. Meille homma oli ainakin positiivinen yllätys.

Mahtavaa ja rentoa matkaa teille!:)

Suositut tekstit