Lasten kanssa Miamissa: Jungle Island

Meillä on ollut tapana valita lomaviikolle aina joku erityisesti lapsille kiva juttu ja tällä reissulla se oli Jungle Island. Vaikka reissaamme tietysti loppupeleissä aina lasten ehdoilla emme täytä koko lomakalenteria vain lasten aktiviteeteilla vaan paremminkin lapset kulkevat meidän mukanamme minne me aikuiset ikinä sitten päätämmekään mennä. Ja tällaisella mentaliteetilla reissatessa olemme huomanneet että lapset nauttivat pitkälle ihan niistä samoista jutuista joista me aikuisetkin. Niin ja kyllä me aikuisetkin eläintarhasta tykättiin!;) Miamissa löytyy valinnanvaraa myös eläintarhojen suhteen. Me päädyimme Jungle Islandiin koska se vaikutti olevan kompaktin kokoinen ja siellä olisi myös mahdollisuus ruokkia joitain eläimiä. Lisäksi Jungle Island on lyhyen ja helpon ajomatkan päässä South Beachilta jossa hotellimme oli.


Iisak kulki tämänkin reissun rattaissa ja Eemil ja Eevi käppäilivät. Otimme Miamiin vaunukopan sijaan mukaan ratasosan jossa Iisak pärjää jo ihan hyvin ja näkee vähän maisemiakin. Ratasosaan mahtuu myös Eevi kyytiin joten silloin kun Eevillä jalat väsyivät pääsi hän välillä rattaiden kyytiin ja Iisak syliin.


Jellonat nähtiin heidän "odotushuoneessaan" koska heidän häkkiään siivottiin juuri. Lämpöasteita tuona päivänä oli leikiten yli 30 ja pakko sanoa että kävi kyllä sääliksi paksuilla turkeilla varustettuja kissaeläimiä. Meidän vierailijoiden pelastuksena toimi Jungle Islandin nimen mukainen viidakkomainen kasvillisuus joka monelta osin peitti suoran auringonpaisteen. 


Bongaa kuvasta sisilisko!
 Nuo liskot olivat niin söpösiä ja niitä kiipeili puissa myös hotellimme ranta-alueella, ihania pikkusia.


Itse Pumbahan se siinä..:)


Ja sitten nähtävyys johon tämä äiti ei ikinä kyllästy; vauvan varpaat. Oikeesti onko muka olemassa jotain ihanampaa?<3 Onneksi Iisakkia ei alkanut hatuttaa vaikka vähän hotittikin..


Sitten ruokittiin vähän vuohia.. Tämä oli varmasti ainakin Eevin osalta se mieleenpainuvin juttu vaikka vastaavaa aktiviteettia voi harrastaa myös Porin Pellehermannipuistossa. :)


Mukavilla viheralueilla olisi voinut nauttia piknikkiä tai vain juoksennella, mutta nyt oli sen verran kuuma että ihmiset pysyivät visusti varjoissa.

Me kaks ja pappegoja :)
Aivan saaren päädyssä oli alue nimentään Parrot Cove. Sieltä löytyi riippukeinua, hiekkarantaa ja rantabaari. Me ei otettu uikkareita mukaan mutta pikku viilennys vesileikkien lomassa olisi kyllä tehnyt poikaa.:)

Vähän häikii...
Kaiken kaikkiaan Jungle Island oli kiva vierailukohde varsinkin näin pienten lasten kanssa! Kouluikäisten lasten kanssa vierailisin mieluummin Miami Zoossa jossa on sitten jo tosi paljon enemmän nähtävää ja myös sitä käveltävää. 

Kommentit

Suositut tekstit