Lasten kanssa Miamissa: South Beach

Miamin sydän on tietysti South Beach jossa meidänkin hotlamme sijaitsi. Vaikka yöelämä South Beachissa on varmasti vertaansa vailla voi siellä päiväsaikaan ja vielä illallakin liikkua aivan hyvin myös lasten kanssa. Meidän hotellimme sijaitsi melko lähellä Lincoln Roadin ostoskatua ja siellä tulikin muutamaan otteeseen pyörittyä. Lapsiystävällisellä kadulla on liikkeiden lisäksi runsaasti ruokapaikkoja. Suosittelun arvoinen ravintola on Sushi Samba jossa oli panostettu ilahduttavan paljon myös lasten sushiannoksiin ja heille tuotiin jopa omat harjoittelutikut pöytään.:)

SoBen "legendaarisimmalle" kadulle Ocean Drivelle menimme kunnolla tutustumaan vasta viimeisenä kokonaisena lomapäivänä. Muutaman tunnin kävely upeita Art deco taloja ihmetellessä riittää vallan mainiosti lasten kanssa matkaaville, ilman lapsia kadulla saattaisi toki vierähtää muutama ilta..;) Kauniit pastellitalot yhdistettyinä kadun letkeään fiilikseen ja lämpimään merituuleen kyllä osuivat ja upposivat. 




Tuulessa huojuvat palmut, rento fiilis, hyväntuuliset ihmiset ja kiven heiton päässä sijaitseva ranta. Siinä SoBen salaisuus.


Helteisellä säällä jätskiä on pakko saada! Tosin hyvä kun sitä ehti sulamiselta syödä..:D


Moneen otteeseen mieheni kanssa puhuttiin että Miami Beachilla kävellessä tulee sellainen fiilis kun olisi hypännyt ajassa 80- tai 90-luvulle. Vaihtelua kahden edellisen lomamme uuden karheuteen Dubaissa.:)


Tässä taas yksi Miami pläjäys ja vielä olisi yksi lomapostaus tuloillaan. Sen jälkeen palataan taas muiden juttujen pariin. Toivoin että olisin saanut nämä postaukset hiukan tiheämmin ja nopeammin julkaistuksi, mutta kolmen lapsen ja kesän kanssa mikään ei ikinä suju suunnitelmien mukaan...:D Nyt haluan kuitenkin toivotella kaikille mukavaa päivää ja kaikille raumalaisille mukavaa pitsiviikon jatkoa!<3

Kommentit

Suositut tekstit