Viileän kesän asu

Heippa ja mukavaa alkanutta viikkoa!:) Seuraavaksi sitä lupailemaani asupostausta... Vähän jopa harmittaa kun asukuvat ovat jääneet niin vähille viime kuukausina. Kaipa sitä tosi elämän actionia on ollut niin kauheasti että en ole malttanut kotona paljoa kuvailla. Tämä seuraava asu on nyt kuitenkin ollut mun päälläni niin monesti että hyvä etteivät vaatteet ole jo kasvaneet kiinni mun ihooni! Itse pidän kesäpukeutumisessa eniten hulmuavista ja hengittävistä kankaista, en niinkään mahdollisimman lyhyistä shortseista tai pienen pienistä topeista. Tämän kesän viileämmät säät ovatkin siis sopineet minunlaiselleni pukeutujalle ihan täydellisesti. 
Rennon sifonkipaidan ostin juhannuksen tienoilla Miamin lentomatkoja ajatellen; paita on malliltaan sen verran väljä että  Iisak sujahtaa helposti ja huomaamattomasti sen alle syömään. Samoihin aikoihin matkaan tarttuivat myös nämä kangashousut jotka ovat malliltaan ihanan väljät ja laskeutuvat, mutta vyötäröltä lähtevät vekit ja nilkkojen resorit tuovat kuitenkin pientä skarppiutta peliin. 


Raskauden jälkeen on aina ihan super ihanaa kun saa pukeutua taas omiin vaatteisiinsa tai jos ei heti omiin vanhoihin vaatteisiin niin ainakin normaalin mallisiin uusiin yksilöihin. Mulla ei raskauksien jälkeen ole ollut mitään sen kummempia kroppapaniikkeja enkä nyt tarkoita sitä että olisin jotenkin sataprosenttisen tyytyväinen kehoni ulkomuotoon vaan sitä että tämä kroppa kun nyt joka tapauksessa muuttuu koko elämän ajan niin turha stressata raskauden aikana kertyneitä kiloja. Niille on sentään joku järkeenkäypä syy olemassa(toisin kuin mun piilosuklaillani tai kaksi kertaa viikossa leipomisella)..:D Lisäksi koen että mun vartalollani on tapana vähän niin kuin ilmaiseksi palautua suht samoihin raameihin raskauden jälkeen. Mainittakoon että ne raamit olivat jo ennen raskautta aika väljät että ei tässä tarvitse mitään sixpackia peilistä kuitenkaan etsiskellä.;)

Diorin laukku on aina yhtä ihana kaivaa esiin kesän koittaessa. Aran nahan vuoksi en tule käyttäneeksi tätä laukkua juuri lainkaan talvella. Mokkanahkaiset balleriinat taas ovat nähneet turhan monet vesisateet, ne kun eivät myöskään yhtään tykkää vedestä, mutta nämä nyt olkoon sitten sellaiset yhden kesän kengät. 

Paita/MAPP jeans
Housut/Lindex
Laukku/Dior
Kengät/I love my ballerinas

Toivotaan nyt kuitenkin että tämä kesä ottaisi säiden puolesta vielä tuulta alleen ja päästäisi lapset nauttimaan hellepäivistä ja merivedestä.:) Täällä kertoillaan seuraavaksi meidän asuntomessuviikonlopusta joten siihen asti moikkatimoi!!


Kommentit

Suositut tekstit