дом - KOTI

Talo tehdään seinistä ja parruista,
koti rakennetaan rakkaudesta ja unelmista.


Mulle koti on tärkein paikka maailmassa ja vaikka meillä onkin "oikea" koti Suomessa koen Venäjän kodin tällä hetkellä lähes tasavertaiseksi. Koti ei siis ole minulle ensisijaisesti kauniita sisustusesineitä, huoliteltuja yksityiskohtia tai tuttuja tavaroita; koti on turvapaikka jossa eletään arkea perheen kanssa, se paikka josta kertyy ne rakkaimmat muistot. Tottakai kodin fyysinen ympäristö on tärkeä ja RAKASTAN sisustamista, mutta minua ei juurikaan haittaa että asumme myös kodeissa joissa ei näy omien käsiemme jälki. Joskus vielä koittaa se päivä kun asetumme Suomeen ja teemme unelmatalomme (tai ainakin toivon niin), sen aika vain ei ole vielä. Nyt nautitaan tämän hetkisen elämän tarjoamista seikkailuista.

Tässä on kuvia meidän Venäjän kodistamme. Olen kovin tyytyväinen mieheni valintaan ja koti olikin ehdottomasti taas yksi iloinen yllätys tänne tultaessa!Tässä kotitalomme ulkoa päin.
Kodin sydän.
Makkarin värimaailma ei ole ihan ominta, mutta maitolasinen katto on kiva yksityiskohta. Toimii taatusti hyvin myös pienissä ikkunattomissa tiloissa kuten kylpyhuoneissa. Kylppäri...

... jonka iso kylpyamme on erityisesti Eemilin mieleen!:)Tässä mietteitä tältä erää. Muutaman tunnin päästä saadaan vihdoin Isi takaisin KOTIIN ja huomiselle onkin jotain aika kivaa tiedossa...;)

Kommentit

Johanna sanoi…
Koti oli tosi kivan näköinen, mutta ehdottomasti paras kuva oli toi viimeinen!! Tultiin P:n kanssa siitä molemmat tosi hyvälle tuulelle :) Skypetellään joku päivä!

Suositut tekstit