Muutosten tuulet

Muutaman viime kuukauden aikana on tapahtunut paljon. Olemme muuttaneet perheeni kanssa Venäjälle. Viime vuoden asuimme Amerikassa ja olen äärimmäisen kiitollinen siitä kuinka paljon uutta ja erilaista saamme kokea näiden ulkomaanvuosiemme aikana.

Arki täällä on kovin samanlaista kuin Suomessa, ehkä eniten lasteni vuoksi. Asunnostamme löytyvät kaikki samat kodinhoitoon liittyvät "herkut" kuin Suomestakin, lähikauppaan saapuu kerran viikossa Valion lähetys ja minä käyn tietysti aina kiireen vilkkaan poimimassa maidot ja jogurtit omaan koriini...:)
Ihmiset täällä ovat olleet kovin ystävällisiä. Liikun paljon yksin kahden lapseni kanssa ja julkisilla paikoilla tuskin koskaan joudun itse availemaan ovia. Myös ruokakaupassa tullaan usein auttamaan korin kannossa tai törkitään jonon kärkeen. Kuukauden täällä elettyäni olen kovin positiivisesti yllättynyt, mutta tulevaisuus näyttää mitkä ovat mietteeni myöhemmin. Tällä hetkellä nautin kuitenkin täysillä näistä muutosten tuulista ja ennen kaikkea perheestäni!


                                           Tässä hieman näkymää asuntomme parvekkeelta.Kommentit

Suositut tekstit