Meille kahdelle

Meidän rivitalo neliö oli melkeimpä koko ensimmäisen vuotensa kolme huonetta, keittiö ja ryjälaari. Nyt ryjälaarista on viimein sukeutunut ihan oikea huone. Alun perin huone visioitiin sellaiseksi "miesten paikaksi" jonne sijoitettaisiin xboxit ja muut epäesteettiset turhakkeet. Noh.. nyt kun tuli valmista niin en taidakaan enää ihan niin suvereenisti luvata paikkaa täysin toisen hallintaan.;) Siitä tulikin huone meille kahdelle aikuiselle, paikka jossa lapset eivät riehu ja sotke leluillaan. Välillä iltaisin kun lapset ovat käyneet nukkumaan olohuoneeseen jää sellainen levoton fiilis kaikista päivän touhuista ja riekkumisista. Silloin voi vaihtaa huonetta, lyödä nojatuoli makuuasentoon katsoa leffaa tai kaivaa kirja tai hyvä lehti käsiin.

Huoneen sydän on nojatuolit. Aluksi puntaroimme nojatuolien ja vuodesohvan välillä, mutta tulimme siihen tulokseen että vuodesohvan myötä huoneesta olisi tullut enemmän vierashuone jota me emme vielä kotiimme tarvitse. Näin pienellä neliömäärällä koti täytyy olla kaikkine huoneineen jokapäiväisessä käytössä.

Minun lempparihankintani olivat sisustustyynyt.  Olen jo kauan ihaillut Rauman Kodinonnen itse teettämää kangasta Vanhan Rauman ikkunoista. Sitä oli saatava johonkin ja koska verhoissa se tuntui turhan suurelta pinnalta niin sisustustyynyt olivat seuraava vaihtoehto. Samaa kangasta on myös valkoisella pohjalla ja mustilla ikkunanruuduilla. Saatavilla on esimerkiksi keittiöpyyhkeitä. Pyyhkeet olisivat melko loistava tuliaisidea jos haluaa viedä palan aitoa Raumaa jollekin!


Huoneen seinille pääsivät New Yorkista ja Dubaista ostamamme julisteet. Kehystytin ne eräässä Vanhan Rauman liikkeessä. Toinen julisteista oli huomattavasti toista kiiltäväpintaisempi, mutta mattalasilla tuokin kiilto saatiin piiloon. Teettämisessä on tietysti sekin etu että tauluille saa juuri sellaiset karmit kuin haluaa. 


Verhot ja jalkalamppu löytyivät myös yllättäen Kodinonnesta. Jalkalamppuun rakastuin siinä määrin ikihyviksi että tiedän sen kulkevan taatusti mukanamme vielä tuleviin koteihimme. Verhoissa tykästyimme tekstiin. Juuri noinhan se asianlaita on.<3

Aurinkoista tiistaita kaikille!



Kommentit

Suositut tekstit