Syntisen herkku vuohenjuustosalaatti

Tässä ohje mun lempparisalaattiini kautta aikojen. Sopii tarjottavaksi yksinään tai vaikka grilliherkkujen kylkeen. Minulla ei ole harmainta muistikuvaa mistä lehdestä tai nettisivustolta olen alunperin ohjeen saanut, mutta tämä herkku vie kielen mennessään vuodesta toiseen..:)

Lämmin vuohenjuustosalaatti

1 pussi Frisee-salaattia
puolikas kurkku
1 rasia kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1 suuri punasipuli
1pkt vuohenjuustoa (President sainte mauree)
pähkinäsekoituspussi (esim. rainbow)

makeaa chilikastiketta
EVO+SS+PP

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Leikkaa salaatti ja kurkku ja lisää ne salaattivuoan pohjalle. Viipaloi punasipuli ja vuohenjuusto. Lado pellille leivinpaperin toiselle puolikkaalle kerroksittain punasipuli, kokonaiset tomaatit ja vuohenjuustoviipaleet. Lorauta päälle hieman oliiviöljyä ja lisää suolaa ja pippuria myllystä. Lisää leivinpaperin toiselle puolikkaalle pähkinäsekoitus. Voit halutessasi ennen tätä rikkoa pähkinöitä hieman pienemmiksi. Paista uunin alatasolla 7-10 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja pähkinät saaneet hieman väriä. Pidä pähkinöitä koko ajan silmällä, ne palavat todella helposti.


Lorauta salaattien ja kurkkujen päälle "sopivasti" makeaa chilikastiketta (kastikkeen voi nostaa myös pöytään jolloin jokainen ruokailija saa lisätä sitä oman maun mukaan.) Lisää sen jälkeen uunissa ollut sipuli/tomaatti/vuohenjuusto-herkku ja ripottele viimeiseksi pinnalle pähkinät. Tarjoile heti!


 Oikein mukavaa ja rauhallista helatorstaita kaikille! 
Minä lupaan ja vannon että olen taas aktiivisempi täällä blogin puolella nyt kun meidän kotiprojektit alkavat VIHDOIN olla hyvällä mallilla...
...muutoin mörökölli minut vieköön.. Murr..;)























Kommentit

Suositut tekstit