Sää kuin Rivieralla

... ja toisin päin.
Tuntuu että jokaisen iltapäivälehden otsikot ylistävät nyt Suomen säätä   -ja syystäkin! Nämä lämpimät sen kuin jatkuvat ja jatkuvat. Rivieralla taas värjötellään viileiden matalapaineiden kourissa. Suomen kesä on todella kaunis vihreine ja vehreine metsineen, mutta näillä helteillä sitä taas kaipaa niitä etelä euroopan upeita rantoja. 

Meidän Ranskan reissullamme ei tarjennut kastella kuin varpaat mereen, mutta silti sitä pystyi nauttimaan rannalla olosta aivan eri tavalla kuin Suomessa. 


En viihdy Suomen rannoilla oikein lainkaan. Se johtunee toimeliaasta luonteestani, auringossa paikallaan makaaminen onnistuu vain silloin kun on TODELLA lomalla(eli ulkomailla). Onneksi Rauman rannoilla lekottelun sijaan voi veneillä meidän upeassa saaristossamme sillä sitä eivät voita edes Rivieran maisemat. Tämän vuoden ensimmäinen veneretki on vielä tekemättä, mutta toivottavasti sää jatkuu lämpimänä niin että päästään pian Kylmäpihlajaan nauttimaan kesän ensimmäiset kalakeitot.:)

Tuttuihin saaristomaisemiin, karuihin rantakallioihin ja meren tuoksuun jää kerta toisensa jälkeen pala tämän paljasjalkaisen merikaupungin tytön sydäntä. 


Kommentit

Suositut tekstit