Leipäjuustoa lakkahillolla

Heippa murut! Nyt onkin kulunut melkein viikko ilman blogin raapustelua ja sillä aikaa on ehtinyt tapahtua yhtä sun toista ihanaa… Ensinnäkin ystävillemme on syntynyt terve tyttövauva ja tuskin maltan odottaa että pääsemme näkemään pienokaisen! Toiseksi parasta ystävääni perheineen odottaa aivan mielettömän hieno elämänmuutos ja uusi seikkailu. Ja kolmanneksi… purnasinko juuri turhauttavasta elämäntilanteesta, no empä purnaa enää vaan nautin täysin siemauksin kun saan taas iltaisin käpertyä maailmaan parhaimman sylin turviin. Koko meidän perhe taitaa kulkea vähän pää pilvissä, kun saamme olla jälleen yhdessä.<3


Seuraavaksi kuitenkin yksi todella helppo sekä maukas jälkiruoka syys- ja talvi-iltojen iloksi. 

Leipäjuustoa lakkahillolla a'la Pienistä Nauttija


Tarvitset:

1pkt leipäjuustoa(200-300g)
1prk kuohukermaa
1rkl fariinisokeria
 tarjoiluun lakkahilloa

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Asettele leipäjuusto vuokaan ja ripottele sen pinnalle fariinisokeria. Kaada päälle kerma. 



Kuumenna juustoa uunissa 5-10 minuuttia. Jos kerma alkaa kiehua ota astia heti pois uunista. Viipaloi juusto sopivan kokoisiin paloihin ja nosta tarjoilulautasille kerman kera. Laita pinnalle lakkahilloa ja tarjoile heti. 


Eilen vietettiin hyvin tärkeää päivää. Minulle päivä samoin kuin Isä on aina edustanut rakkautta ja turvallisuutta ja olen hyvin hyvin onnellinen siitä että tiedän oman mieheni edustavan juuri samoja mittaamattoman tärkeitä asioita omille lapsillemme. Meillä päivä oli silkkaa luxusta jo siinäkin mielessä että muutaman ulkomailla asutun vuoden jälkeen nyt oli mahdollisuus viettää päivää perheemme iskän, papan ja ukin kanssa. Kaikki tärkeät miehet siis koolla! Päivä taisi kaiken kaikkiaan olla aika lahjonnan ja herkuttelun täyteinen, ihan niin kuin pitääkin. Niistä herkuista ehkä myöhemmin lisää…;)

Nyt toivottelen kaikille oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja samalla lupailen että tällä viikolla kirjoitellaan taas normaaliin tahtiin!



Kommentit

Suositut tekstit