Tiistain touhut ja polskinnat

Me käytiin tiistaina tosiaan Turussa polskimassa ja hubaa oli! Lähtöä tehtiin koko aamupäivä, pakattiin (Eevin osalta lähinnä purettiin) lasten kanssa uimakasseja, tehtiin lounasta ja kysyttiin noin tuhat kertaa "joko jo?". :)


Viimein päästiin lähtöön. Muksut sammuivat autoon kuin saunalyhdyt ja me aikuiset saatiin ajella kaikessa rauhassa.



Turussa menimme ensin ystäviemme luokse ja sieltä jatkoimme koko poppoo matkaa kohti Caribiaa. Eevin bestis Pikku H oli oppinut kävelemään ja tyttöjen välillä oleva 4 kuukautta ei haittaa yhteistä menoa enää lainkaan. Niin ihana nähdä miten innoissaan tytöt aina ovat nähdessään toisensa!<3 
Perillä polskittiin ja saunottiin sydämen kyllyydestä. Eemil on käynyt Caribiassa monet kerrat iskän ja kummisedän kanssa ja jäbä olikin altailla jo ihan vanha tekijä. Me tytöt oltiin nyt ensimmäistä kertaa mukana, mutta ei tämä tosiaankaan viimeiseksi kerraksi jäänyt. Eeviä kiehtoi lähinnä lastenaltaan liukumäki ja joku pentele oli taas mennyt painamaan takaraivon repeat -nappulaa..:D Niimpä me liu'uttiin, liu'uttiin ja taas vähän liu'uttiin.

Uinnin jälkeen mentiin syömään ja ruokia odotellessa lapset leikkivät vielä loputkin energiansa.




Syötiin masut täyteen ja nauttittiin hyvästä seurasta. Rättiväsyneinä kivan päivän jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti Raumaa. Lapset simahtivat takapenkille ennen kasitielle pääsyä ja kotona tuli uni aika vikkellään meille vanhemmillekin. 

Ihanan rentoutava ja naurun täyteinen päivä. Parasta mahdollista irtiottoa!



Oikein kivaa torstaita jokaiselle!:)


Kommentit

HJ sanoi…
Toi Eevin hymy ja ihanat hampaat tuossa viimeisessä kuvassa <3

Suositut tekstit