Tanssin ja kynttilöiden lumoissa

Sateista huomenta! Taitaa olla sisäpäivä tiedossa; kolea sadesää ei juuri houkuttele ulkoilemaan räkäisen yksivuotiaan kanssa. Tänään poltellaan siis paljon kyttilöitä, laitetaan tuli takkaan, leivotaan mustikkapiirakkaa ja nautitaan hyvästä seurasta teekupin äärellä. Ei paha ollenkaan!

Seuraavat kuvat ovat eiliseltä illalta. Eilen päivällä iski vähän apeat fiilikset, elämäntilanne tällä hetkellä on jokseenkin turhauttava vaikka ei se toki murehtimalla saati sitten masentelemalla parane. No huonoihin päiviinkin voi tietysti keksiä piristystä! Niinpä eilen tuli haettua kauniita kynttilöitä ruokapöydälle. On se sitten kuinka pinnallista tahansa niin minulle toimivaa lääkettä pieneen alakuloon on estetiikka. Välillä hyvää positiivista tunnetta voi hakea myös ulkopuolelta.  



Oih.. ja piristi eilistä iltaa elokuvakin -Black Swan. Näin elokuvan ensimmäistä kertaa ja vannoutuneena baletin rakastajana olin myyty, ihana, ihana, ihana! Tanssi on yksi niistä hyvin harvoista asioista tässä elämässä joka saa minut lumoutumaan.. täysin otteeseensa. Minä en saavuta suuria tunteita kiekkokatsomossa tai muunkaan penkkiurheilun parissa, ehkä juuri siksi että vertaan urheilua ja siitä saatuja tunnelmia taiteeseen ja eihän niistä todellisuudessa voi puhua edes samana päivänä. Rehellisyyden nimissä lajit joissa on kysymys voittamisesta ja sijoittumisesta yltävät hyvin harvoin mihinkään sielua ravisuttaviin svääreihin -siis minun kohdallani. Hmmm... johan tuli tekstiä!:D Joka tapauksessa taisin unissani tanssia läpi yön, ilmankos aamulla herätessä oli niin hyvä mieli. 

Tänään ei siis masistella vaan pidetään mieli korkealla ja keskitytään kaikkeen hyvään ja kauniiseen.<3



Oikein tunnelmallista ja ihanaa päivää jokaiselle!

Kommentit

Suositut tekstit