Pikku tonttu Popissa

Prismassa oli eilen joulukauden avajaiset. Sen kunniaksi kuvia mun pienestä tontustani Popin joulunpunaisessa toppiksessa. Joskus aiemmin kirjoitinkin bonganneeni tämän takin salkkareiden Severiltä (taasko mä sanoin sen ääneen?;D) ja ostin takin heti tultuamme Suomeen. Väri sopii Eemilille kuin valettu ja on ihanan pirtsakka aivan kuin itse poikakin.



Yksi kivoimmista jutuista koko takissa on se että sitä voi käyttää ulkona remuamiseen toppahousujen kera, mutta se menee myös kaupungilla farkkujen kanssa. Ei varmaan ole vaikeaa etsiä omaa lastaan puistosta kun päällä on jotain näin huutavan punaista. 
Ja ihan hiukan äidin mieltä lämmittää myös se että viime keväänä hankittu huivi istuu takin väreihin kuin valettu..;)



Olimme eilen serkkupoikieni synttäreillä. Vitsit miten täpinöissään Eemil muisteli koko illan sitä miten oli päässyt ulos pelaamaan lätkää isojen poikien kanssa. Ja hei onhan tuo seuraavan kuvan poikakin aika ison oloinen. Miten tämä aika rientääkään?


Eiliset avajaiset Prismassa päättyivät ilotulitukseen. Vähän etukäteen jännitin mitä Eevi siitä  räiskynnästä miettisi... Kävipä kuitenkin niin että neiti vain ihmeissään ja rauhassa katseli taivaan valomerta mummun sylissä, kun isoveli vieressä teki hyvin selväksi että raketeista kuuluva pauke pelottaa ja hän haluaa takaisin autoon. Siinä otettiin taas plan Ö käyttöön ja alettiin odottaa olisiko joku raketeista mahdollisesti Lukko-logon mallinen... No ei ollut, mutta saimme katsottua ilotulituksen loppuun.;) 


Oikein mukavaa maanantaita jokaiselle!

Kommentit

Suositut tekstit