Sushia ja suklaata

Kävimme tänään Linköpingin vanhassa kaupungissa karkkiostoksilla, huomenna on taas se The Päivä  (eli karkkipäivä) viikosta. Gamla Stanista löytyy Cloetan oma putiikki.. aika paha homma tällaisille sokerihiirille!;)




Eevi kiljui kaupassa kurkku suorana -Karkki, karkki, karkkiiii! En ymmärrä; tietääkseni neitimme ei kauheasti ole karkin makuun päässyt? Ilmeisesti isoveljen jankutukset ovat menneet perille..:D Eevi siis lähti kaupasta jälleen kädet tyhjinä, mutta Eemil valkkasi itselleen suklaapatukan huomiseksi. Joku pussi taisi meidän aikuistenkin mukaan eksyä ja Eemilin huomaamatta koriin sujautettiin myös pieni tontun tuominen ensimmäiseksi adventiksi. Ihanaa kun tämä mystinen Joulun aika alkaa taas olla käsillä!:)


Karkkikaupasta suuntasimme keskustaan kahville, kiertelemään kauppoja ja ihastelemaan jouluvaloja. Ja kun tunnelma oli mitä mainioin; ihanan rento ja kiireetön, niin sieltä se hiljaa leijaili -ensilumi. Maa ei jäänyt valkoiseksi ja sadekin loppui lyhyeen, mutta voi sitä ilon määrää Eemilillä ja ihmetyksen määrää Eevillä. Olin jo ihan unohtanut ettei meidän pienimmällä ole harmainta muistikuvaa lumesta.<3 

Kaupunkikierroksen päätteeksi kävimme hakemassa kotiin sushia. Mikäpä olisi parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin yhteisen lemppariruuan ääreltä. Ja seuraavaksi myös pieni sneak peek meidän väliaikaiseen kotiin..:)




Aivan riittävän viihtyisää vajaaksi kahdeksi viikoksi. Ja jospa huomenna meille eksyisi vihdoin muutama joulukoriste ja valo myös tänne Ruotsin kotiin. Ensi yön jälkeen ohjelmassa on nimittäin Gamla Stanin joulumarkkinat, tuskin maltan odottaa! Seuraavaksi vuorossa maailman auttamatta paras kainalo, telkkuohjelmia ja rauhoittumista. 


Mukavaa alkavaa viikonloppua jokaiselle!



Kommentit

Suositut tekstit