Iltapalaa

Heippa ihmeiset! Ja anteeksi tämä viime aikojen hitaanlainen postaustahti. Olen tällä hetkellä tietokoneeseen liittyvien juttujen osalta aika saamaton kun ympärillä tapahtuu tuhat ja sata asiaa. Viimeisimpänä muutto takaisin kotiin, meillä oli nimittäin tässä vesivahinko josta johtuen kodissamme hurisi yli kolme viikkoa kuivurit ja lattiat sekä keittiön kaapit revittiin irti... nice..... No mutta nyt kaikki on kunnossa ja ollaan taas omassa ihanassa kodissa. Kamatkin ollaan aika lailla saatu purettua takaisin paikoilleen. 
Levin viikon jälkeen meidän ryhmärämämme sijoittui appivanhemmilleni. Nautimme suunnattomasti mummun ja papan lähellä olosta ja he varmasti meidän, mutta totuuden nimissä ja Benjamin Franklinin sanoin "Vieraat kuten kalakin alkavat haista kolmen päivän kuluttua!".:'D 

Meidän vaatteita siellä täällä, 
lelut levällään ja kaksi 
jatkuvaa mölyä pitävää pientä apinaa talossa.
Normaali rauha oli tipotiessään aamusta iltaan,
eli me toimme (ehkä) kivaa vaihtelua..:D

Olen varmaan joskus aiemminkin maininnut että minulla on tapana hemmotella muita ruuan avulla. Viime viikkoina kokkailu on ollut erityisen mukavaa kun pöydän ääreen ollaan saatu myös mieheni vanhemmat ja veli. Lisäksi iltaiset herkkuhetket ovat toimineet myös kiitoksena siitä että meidät otettiin jälleen avosylin vastaan nurkkia sotkemaan.<3 
Nytpä haluankin vinkata teille iltapalasta joka saa aina paljon kiitosta, nimittäin Croissant -pöytä. Ystävämme tarjosivat meille kerran lounaaksi croisantteja lisukkeineen ja siitä lähtien näitä herkkuja on tasaisin väliajoin katettu myös meidän(tällä kertaa mummulan) pöytäämme.


Tarvitset esimerkiksi:

croisantteja
mustaherukkamarmeladia
salaattia
ilmakuivattua kinkkua
pepperonia
juustoa
fetaa
oliiveja 
mozzarellaa
keitettyjä munia
kurkkua
paprikaa
Ei siis mitään erityisen ihmeellistä ja varmasti teistä moni näitä itse tekeekin. Minusta nämä toimivat oivana vaihtoehtona vaikkapa niille ainaisille tortilloille. Mustaherukkamarmeladi tuo muuten aivan täydellisen vastapainon suolaisemmille täytteille, kannattaa siis kokeilla sitä levitteenä! Croisanttien lisäksi päätimme väsätä myös pienen yllärijälkkärin. Arvatkaapa mitä tämän herkullisen kuoren alta löytyy?

Moi! Olen naamioitunut vesimeloni.:D

Kerrankin netin ihmeellisestä maailmasta bongattu idea pääsi heti työn alle. Vesimelonista siis kuoret pois ja kermavaahtoa hedelmien kera päälle. Osui ja upposi ainakin meidän suihimme.:)

 Oikein kivaa ja keväistä viikon jatkoa kaikille!<3 
Kommentit

Anonyymi sanoi…
Voi nam.. *kuola valuu* Ja onpas kiinnostava idea toi "vesimelonikakku", pakko testata! :) Ootte Suomessa!? Vois yrittää sopia treffit jossain vaiheessa. Olis jo korkea aika! ;> -Anna
Unknown sanoi…
Voi Anna todellakin on korkea aika!!<3 Vesimelonikakkua kannattaa ehdottomasti testata, mutta tarkista että meloni on kypsä ja makea, muuten on hankala leikata..:)

Suositut tekstit