PikaMoi

Arki on näillä näppäimillä vaihtumassa lomaan ja Dubain aurinko odottaa. Ihanaa päästä reissuun vaikka toisaalta tuntuu että Suomessa on oltu vasta niin lyhyt aika että ne ihan tavalliset jutut täälläkin kuten vaikka jo se ihan oma koti tuntuvat vielä juhlalta. Valon lisääntyminen ja ilmojen lämpeäminen nostaa muutenkin mielialaa ja samalla on kiva tuoda kevättä myös sisälle. Minulle kevät saapuu aina vihreänä ja pääasiassa kasvien muodossa, tulppaaneja, helmililjoja, narsisseja, koivun oksia hiirenkorvilla.. Vihreän ja valkoisen harmoniaa. 




Arjen onnea on myös ystävien ja perheen tapaaminen, mitä tällä viikolla harrastettiinkin oikein urakalla.<3 Siihen liittyy tietysti leipominen ja ruuan laitto. Myönnettäkköön että tämä sokerihiiri ravaa iltasella onnesta soikeana jääkaapilla jos ja kun jotain on jäänyt yli..:D Ehkä loman jälkeen täytyy tarttua itseä vähän niskasta kiinni herkutteluiden suhteen...



Joka tapauksessa tuntuu että nyt on aika kiva aika lähteä matkalle kun tietää että kymmenen päivän jälkeen on ihana palata myös kotiin. Jos hotellissa netti toimii koitan ainakin pikaisesti postailla juttuja Dubailun tiimellyksestä.:) 

Heissulivei ja ihanaa viikonloppua!

Loppuun vielä vinkki super hyvästä huulipunasta/kiillosta/rasvasta.
All in one you know!;D






Kommentit

Unknown sanoi…
Kiitos huulikiilto vinkistä! Tuli tarpeeseen... :)
Unknown sanoi…
Jees kiva juttu!:) On sitten ihan parasta tavaraa!;)

Suositut tekstit