Proteiinipannarit

Moikkamoi! Testailin sunnuntaina ensimmäistä kertaa proteiinipannareita ja lupasin laittaa ohjeen jos niistä tulee hyviä.. ja niistähän tuli! Helppoja paistaa, hyvän makuisia ja nälkäkin pysyi pitkään loitolla. Nämä terveelliset herkut jäävät varmasti meidän perheen valikoimiin, sillä onnistunut päivä aloitetaan aina kahvilla ja hyvällä aamupalalla.;)

Proteiinipannarit A'la pienistä nauttija

Tarvitset

6 valkuaista
2 kokonaista munaa
5rkl pehmeää maitorahkaa
5rkl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl proteiinijauhetta
margariinia paistamiseen

Sekoita keskenään valkuaiset ja kaksi kokonaista munaa. Lusikoi joukkoon maitorahka. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan.  Paista margariinissa normaalien pannukakkujen tapaan, äläkä huoli vaikka taikina tuntuu todella paksulta.


Pannareiden kanssa laitoin tarjolle banaanisiivuja ja luonnonjogurttia kohmeisten vadelmien ja hunajan kera. Todella ruokaisa aamiainen siis ja itselläni tämä annos piti nälkää vielä lounaankin yli. Niin ja mainittakoon vielä että lapset hullaantuivat näihin täysin. Iso kasa pannareita hävisi sen siliän tien vaikka he olivat jo syöneet aamupalan.:)



Kannattaa siis testailla kotona. Proteiinijauheena käytin Fastin erityisesti ruuanlaittoon ja leivontaan soveltuvaa vaniljan makuista jauhetta joka toi kivasti makua pannareihin.



Nyt haluan toivotella jokaiselle ihanaa päivää!<3

Me suuntaamme pian pienen neidin kanssa neuvolaan ja illalla paistellaan blinejä kun appivanhemmat tulevat syömään.:)








Kommentit

Liina sanoi…
Kiitos vinkistä! Näitä täytyy kokeilla tänä viikonloppuna. Hyvä kun vinkkasit, mitä jauhetta kannattaa käyttää. Minulle oli ihan uutta, että proteiinijauheita voi tosiaan käyttää myös leivontaan.
Sanna Isto sanoi…
Paras resepti, jota olen proteiinipannaririntamalta kokeillut! Vaniljaproden sijasta laitoin cookies and cream puddingjauhetta. Näitä voisi syödä joka päivä! Pitäisi uskaltaa kokeilla vielä ilman vehnäjauhoja..
Unknown sanoi…
Tosi kiva jos maistui! Täytyypä meidänkin kokeilla tuota cookies and cream -jauhetta, kuulostaa aika syntisen hyvältä!!;)

Suositut tekstit