Poika ja kevät

Voi ah mikä auringon paiste meitä eilen hellikään! Aamulenkillä kuulokkeet piti kiskaista pois korvilta jotta sai rauhassa keskittyä kevään ja linnunlaulun fiilistelyyn.<3 Näitä päiviä muutama lisää ja tämä mamma kaivaa balleriinat esiin. Tai oikeastaan balleriinat kaivetaan esiin joka tapauksessa ensi viikolla..;) 
Lähdimme eilen iltapäivällä lasten kanssa uimahalliin ja oli pakko napsaista muutama kuva meidän pienestä miehestä. Eemil oli liikenteessä uudella kevättakillaan joka löytyi Gantin alesta Tukholmasta, silmissä Mexxin arskat ja jalassa henskelihousut. Aika cool kaveri.<3Joka kuten huomata saattaa RAKASTAA valokuvattavana olemista!

Äiti voinks mää tehä näin?:D
Jo niitä talvikolttuja onkin saatu käyttää, uuteen sesonkiin siirtyminen on aina niin ihanan virkistävää. Eevin kevättakki oli Rauman armottomalle tuulelle vielä turhan ohut joten pitäydyttiin vielä tässä Livlyn villakangastakissa. Muutenkin neitiä kiinnosti kameran sijaan yllättäen keksin syöminen tai vaihtoehtoisesti kallioilla kiipeily...:)Mutta veli hoiti homman kotiin niin mikäs siinä. Nyt on pakko jakaa yksi Eemilin viimeaikaisista lutkautuksista, tässä pienessä miehessä kun on tuo tilannekomiikka kohdallaan.. Olimme viikko sitten Porin sairaalassa käymässä kun Eemil huokaisi aulassa kovaan ääneen ja totesi melko dramaattiseen sävyyn että "Äiti, kyllä mä oon ihan varma että löydän vielä joskus jonkun naisen ja sit me tehdään ne kymmenen lasta." Vieressä ollut keski-ikäinen nainen alkoi hihitellä ja repeily sen kuin jatkui kun Eemil alkoi selostaa jatkosuunnitelmiaan. Näissä kymmenessä lapsessa on nimittäin turhan paljon hommaa joten hän lahjoittaa yhden mummulle ja papalle, yhden mammalle ja ukille, kaksi meille vanhemmille, yhden isomummulle vanhainkotiin ja loput jakaa sitten kavereidensa kesken. Että näin. Tsemppiä vaan kauheasti tulevalle miniälle!;DNyt haluan toivotella teille oikein kivaa alkavaa viikonloppua!<3 Meillä luvassa tyttöjen iltaa ja kesävaatteiden esille kaivuuta..:)

Kommentit

Suositut tekstit