Keväiset pastellit

Toivottavasti kaikkien viikonloppu on sujunut kivasti. Auringosta on saatu ainakin rannikolla nauttia, samoin hyytävästä tuulesta. Kävimme eilen ensimmäistä kertaa koko perheen voimin leffassa ja katsottiin Risto Räppääjä joka oli muuten tosi hyvä! Me vanhemmatkin saimme helliä nauruhermoja oikein olan takaa..:) Eemil jaksaa jo hyvin istua ja seurata, mutta Eevillä alkoi leffan puolen välin jälkeen menojalkaa vipattaa. Onneksi muita katsojia oli vähän ja meillä oli koko penkkirivi käytössä niin neidin sai antaa huoletta ravata riviä eesen taasen. 

Aurinko alkaa pikkuhiljaa herätellä jokavuotista pastellihuumaa ja eilen minulla taisi olla ensimmäisen kerran ihan oikeasti keväisen oloinen asu päällä. Ihanaa kun saa kaivaa taas värikkäät asusteet esiin! Lohenpunainen huivi on omalle talvikalpealle hipiälleni kirkasta pinkkiä armollisempi ja kivan kepeä. Jotain oudon energisoivaa eilisessä aamussa oli kun sain aikaiseksi jopa lakata kynnet. Väriksi valikoitui hailakka minttu jota toivon haalivani tänä keväänä myös vaatekaappiini.


Massimo Duttin harmaa bleiseri on näille vielä aavistuksen viileille ilmoille aivan täydellinen lämpimän manteriaalinsa vuoksi. Paksuja villakangastakkeja ei tosiaan tee mieli enää pukea. Tukkakin sai muuten viime kampaamokäynnillä vaaleamman yleisilmeen, tällaisten pienten valintojen kautta huomaa että kesää kohti kovasti porskutetaan.:)



Pitkien mustien saapikkaiden lähtölaskenta taitaa olla jo käynnissä, sen sijaan vaaleat laukut pääsevät taas aktiivisempaan käyttöön kun kurakelit alkavat olla historiaa. Tämä uusin laukkuhankinta on joululahja ihanalta mieheltäni, tosin odottelimme laukun saapumista muutaman kuukauden tämän vuoden puolelle. Ihastuin Capucinen klassiseen ja pelkistettyyn malliin jo viime kesänä ja Tukholmassa pääsin hypistelemään erään asiakkaan tilaamaa yksilöä. Ja niinhän se on että kun yhteen ihastuu niin muut eivät enää sen jälkeen tahdo oikein kolahtaa..;)



Katsotaan jos näitä asupostauksia alkaisi taas valon lisääntyessä vilkkua täällä enemmänkin.. Nyt on aika siirtyä keittiön puolelle kokkaamaan myöhäistä aamiaista. Aion testata proteiinipannareita ensimmäistä kertaa ikinä! Jaan ohjeen täällä jos ne vain ovat ovat hyviä..:) 

Aurinkoista ja leppoisaa sunnuntaita!<3



Kommentit

LeAnn sanoi…
Aivan ihana ja niin keväinen asu. Ja tuo Capucine on kaunis. ♡ Jos siitä sattuisi tulemaan ns. oikean värinen versio, taitaisi olla täällä rahan menoa tiedossa... ;-) Huivi on myös ihanan värinen. ♡
Täällä rannikolla on kyllä ihana auringonpaiste, mutta tuo tuuli... Onneksi ei ole kovin kylmä. :-)
Toivepostaus: Tekisitkö tuosta Capucinesta ja sen "sisällöstä"tai mitä sinne mahtuu-postauksen? ;-)
Ihanaa sunnuntaita! :-)
Born Grown sanoi…
Todella kaunis asukokonaisuus!

Täällä yksi vannoutunut protskupannareiden ystävä. ;)

Ihanaa alkavaa viikkoa teille!

Born Grown
Unknown sanoi…
Kiitos LeAnn! Toivottavasti Capucinesta saataisiin markkinoille sinunkin toivomasi väri! Aika paljonhan vaihtoehtoja jo on..:)
Toivepostaus laitettu korvan taakse, katsotaan saanko aikaiseksi ennen reissuamme.;)
Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!<3
Unknown sanoi…
Kiitos Born Grown!:) Protskupannareista tuli TODELLA hyviä ja pitivät nälkääkin loitolla tuntitolkulla... Jäävät taatusti tämän perheen lemppariruokien listalle!;)

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle myös!:)
Liina sanoi…
Ihana asu! Proteiinipannareiden ohje kiinnostaa, jos ne kerran olivat hyviäkin!

Suositut tekstit