Pienen miehen juhlapäivä


Moikka vaan ihanat ja terveisiä Dubaista! Lämmöstä ja auringosta on saatu nauttia yllin kyllin ja aikamoiset lomamuudit on päällänsä. Viisi ihanaa päivää takana ja ei voi kuin huokaista helpotuksesta että päätimme ottaa seitsemän päivän sijaan kymmenen päivän reissun. Lapset ovat täysillä rannan ja uima-altaiden pauloissa ja jos he saisivat päättää tällä lomalla ei varmaan edes astuttaisi kuivalle maalle. Eevikin on päässyt sen verran hommasta jyvälle että jokaisen suihkulähteen ja lätäkön kohdalla kuuluu kiljaisu "Uimaan!"..:D 
Hotelli on palvellut näitä meidän pieniä vesipetoja siis paremmin kuin hyvin ja tietysti meitä isoja myös.:)


Ja ai kun on fiini poseeraus molemmilla...:D
Maanantai oli erityisen spesiaali lomapäivä, nimittäin meidän pieni herramme täytti 4-vuotta. Vaikka tämä matka nyt vain sattui osumaan Eemilin synttäreiden kanssa samaan kohtaan oli kyllä hauskaa kun juhlapäivää saatiin viettää taas vähän erilaisessa ympäristössä. Nyt tarkemmin mietittynä Eemil on juhlinut synttäreitään vain kerran 1-vuotiaana Suomessa kun 2-vuotta täytettin Jenkeissä ja 3-vuotta Venäjällä. Noh.. 4-vuotta ja Dubaihan on sitten ihan luonnollinen jatkumo..;)
Äitinä en voi oikein ymmärtää mihin tämä kaikki aika on kadonnut. Tuntuu kun me oltaisiin palattu Jorvista  pienen nallepukuisen käärön kanssa kotiin ihan hetki sitten ja toisaalta tuntuu että Eemil olisi ollut meidän elämässä aina. Ja vaikka vaatimattomuus ehkä kaunistaa niin olen tästä omasta fiksusta ja filmaattisesta timantistani äärimmäisen ylpeä. Mikä onni että kaikista maailman pienistä pojista me saimme juuri hänet.<3 

Eemilin suuri päivä alkoi aamupalalla ja hotellin tarjoamalla synttärikakulla. Ja mikä tuuri että pöytään kannettiin juuri se parhaista parhain eli suklaakakku..:)


Aamupäivän pulikointien jälkeen hotellihuoneesta löytyi päivänsankarille vielä lisäylläreitä herkkujen muodossa ja sekös maistui...;)


Iltapäivällä päätimme suunnata Atlantis Palmin lomakeskukseen mereneläviä ihmettelemään.



The lost Chambers Aquarium on luotu Atlantiksen kadonneen valtakunnan myytin pohjalle ja miljöö oli kertakaikkisen hienosti ideoitu ja toteutettu. Tuolla voisi vierailla varmaan kymmeniä kertoja kyllästymättä ja aina löytyisi joku uusi hieno ykstityiskohta. 







Hotellille palattiin alkuillasta ja ehdittiin vielä koko perheen voimin erityisesti pikkusiskon suopealla avustuksella koota Eemilin synttärilahjaksi saama lego valmiiksi. Seuraavana aamuna Eemil heräsi tuntia ennen meitä muita ja huoneen nurkasta kuului vain palikoiden kolinaa kun edellisen illan tyngäksi jääneet leikit saivat jatkoa...<3

Nyt on aika tämänkin mamman painua pehkuihin niin jaksetaan taas huominen päivä touhuta ja tohista. Tiedossa vesileikkien lisäksi ainakin kultasoukissa käynti.:)

Oikein kivaa loppuviikkoa jokaiselle!!


Kommentit

Unknown sanoi…
Onnea 4-vuotiaalle! Ei taida aavistaa pikuinen millainen onnenpekka onkaan; ei ihan joka poika noin kansainvälisesti ole syntymäpäiviään juhlinut. :)
Unknown sanoi…
Kiitos!:) Juu eipä taida Eemil asiaa sen kummempana pitää! Tänä vuonna hän oli vain onnelinen kun itse pirskeet päästiin pitämään sitten Suomessa joka merkitsi montaa vierasta ja montaa lahjaa. Tuntui että hän oli itsekin ihan ihmeissään kun kaikki kiikuttivat paketin mukanaan..:D

Suositut tekstit