Loma-aamut

Oikein hyvää ja kaunista huomenta! Oma koti kullan kallis. Tulimme eilen illalla Suomeen ja vaikka harmitti jättää se ihana aurinko ja lämpö taakseen niin ei silti ole omaa kotia voittanutta.<3 Nukkuminen omissa vällyissä ja aamukahvi omasta lempimukista.. Ah! Taisi loma tehdä tehtävänsä.;)

Aamuriekunnat hotellin vällyissä.<3

Nyt palaan kuitenkin kymmeneen edelliseen aamuumme ja hotellielämän ehkä kirkkaimpaan helmeen eli aamupalaan. Voi sitä sortimenttien määrää ja valinnan vaikeutta. Minä ainakin otin kaiken ilon irti ja söin joka aamu yhtä runsaasti ja kaikkea maistellen... niin siis kaurapuuroa ja hedelmiä. En ole välttämättä aamuisin mikään varsinainen makumatkailija.:D Mutta mieltäni lämmitti kovasti se valintojen mahdollisuus ja tietysti valmiiksi  katettu pöytä.;)
Aamuisten ruokailuhetkiemme parasta antia oli ulkona syöminen; lempeässä kesätuulessa kauniista maisemista nauttien. Kahvikupin ääreltä hypättiinkin sitten kirjaimellisesti suoraan rannalle ja aaltoihin simpukoita metsästämään. 
Yllä näkyvät kengät taas metsästettiin kultasoukista. Ja Eeville ostettiin tietysti omat, tänä vuonna me  ollaan Rauman kesäkaduilla sitten melkein samiksia.;)Mutta nyt on aika ottaa arkea sarvista kiinni ja valmistautua lenkille lähtöön. Kymmenen päivän herkuttelu ja reporankana loikoilu oli täysin oikeutettua kun lomalta tarttui mukaan uudet treenivaatteet. Asia oli siis ajatuksissa vaikka ei olisi kyllä tullut pieneen mieleenikään oikeasti nostaa ahteriani rantatuolista..;D Seuraavaksi siis neonväreissä ylös, ulos ja lenkille!

Reipasta päivän jatkoa ihanat!<3


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Uudet treenivaatteet NIIN motivoi liikkumista :) ja ihana keväinen aurinko!
Terkut Lahdesta <3
J
Unknown sanoi…
Oi voi, ihanan näköistä! :) Ja miten kauniit noi teidän samiskengät.
Unknown sanoi…
Kiitos Laura! Ja vielaä puoli-ilmaiset..;)

Jassu niin samoilla linjoilla tuon kuntoilumotivaattorin suhteen. Kaikki urheiluhan on välineurheilua!:D

Suositut tekstit