Kumpparit ja kesäpolkka

Heissulivei ihanaiset!<3
Toivottavasti teidän viikko on sujunut mukavasti! Meillä on ollut aika lailla ohjelmaa ohjelman perään ja blogikin on jäänyt aivan päivittämättä. Kiva silti kun on tekemistä!:) Loppukuusta on tulossa extra kiireinen kun minulla alkaa Turussa avoimen luennot (Jippii!!) ja jokaiselle viikonlopulle on jotain ohjelmaa tiedossa, tosin erittäin mukavaa sellaista! 

Seuraavaksi kuitenkin sadepäivän asua kumppareiden kera tietty ja uutta kesätukkaa. Eksyin viime sunnuntaina Voguen sivuille ihastelemaan messy bob -tyylisiä kepeitä ja rentoja polkkalookkeja ja siinä iski sitten sellainen "pakko saada" vimma että oksat pois. Maanantaina soitto luottokampaajalle ja vapaa aika sattui löytymään heti tiistai aamulle, mikä tuuri!:) 


Väri vaaleni taas hitusen raitojen myötä ja olen ihan rakastunut tähän pituuteen. Tässä hiusmallissa mulle tulee sellainen hullu ja huoleton reippailija olo.:D


Päivän asu on ihan yhtä rento ja huoleton kuin hiukset ja.. noh kait tämä pääkopan sisältökin. Stockh lm:in takki löytyi kevättalvella Linköpingistä ja se on ollut käytössä aivan superi. Sisältä löytyy lämmin irrallinen tikkiliivi jonka ansiosta takki sopii myös viileämmille keleille. Dubaista ostettu Vuittonin keltainen huivi olkoon tämän sadepäivän aurinko..;)


Tällaista tällä kertaa. Seuraavaksi tämä mamma lähtee kirjastoon etsimään lukurauhaa ja paneutumaan tuleviin kurssikirjoihin. Saapa nähdä jääkö tähän kalloon enää mitään järkevää tietoa kiinni..

Kivaa viikon jatkoa!:)



Kommentit

Liina sanoi…
Ihana uusi tukka ja mahtava asu! Olen tällä hetkellä niin tykästynyt tummansinisen ja hempeän keltaisen yhdistelmään. Minulla on Verone -sävy tuosta huivista ja tykkään kyllä siitä, mutta joku uusi värikin olisi tervetullut kaappiin. Tuo keltainen on kyllä ihan täydellinen!
Unknown sanoi…
Kiitos Liina!:) Tuo keltainen huivi oli rakkautta ensi silmäyksellä. Suunnitelmissa oli valkoisen huivin osto mutten voinut yksinkertaisesti vastustaa tuota herkullista väriä..:D Se on käytössä ollut todella helppo yhdistettävä!

Ja klassisen Veronen rinnalle vaatekaappiin varmasti sopisikin joku "kirkkaampi" ja leikittelevämpi väri!;)

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!<3

Suositut tekstit