Tivolissa

Moikkamoi ja oikein mukavaa maanantaita!:) Seuraavaksi kuvia meidän lauantaista.. Menimme koko perhe aamupäivällä Tivoli Seiterään, kurvattiin heti yhdeltätoista tivolin parkkikselle ja aika nopeasti kävi selväksi ettei koko tivoli ollut vielä edes auki..:D Paikka aukeaisi vasta tunnin kuluttua joten menimme ensin ystävien kanssa kaupungille kahville. Kahvittelun jälkeen otettiin uusi yritys ja päästiin kuin päästiinkin tuonne lasten riemumaahan ja hauskaa oli!!


Noh.. meidän pienet eivät ihan näin hurjaan laitteeseen eksyneet, mutta moniin kesympiin versioihin kyllä. Täytyy todeta että Seiterä on oikein sopiva paikka tuollaisille alle viisivuotiaille!





Isommat kaverukset!<3


Pienemmät kaverukset!<3



Lopuksi otettiin lapsille tietysti hattarat. Jotenkin ajattelin että äiti pääsisi Eevin hattarasta runsaille osingoille mutta EI! Neiti kiskoi koko sokeritupon naamaansa alta aikayksikön ja kyllä se makea veljellekin maistui...;D




Lauantaiksi luvattiin epävakaata säätä, mutta tivolireissun ajan paistoikin sitten aurinko. Iso hiekkakenttä oli parin sateisen päivän jälkeen täynnä kuralammikoita joten ihan hyvä että lapsilla oli kumpparit jalassa. Keltaiset Hunterit ovat meidän lasten harvoja samisvaatteita..  Eevin vihreä takki on Nextiltä, samoin keltainen huivi. Eemilin punainen takki ja harmaa huivi taas ovat Zarasta. Kirkkaan väriset takit sopivat iloisiin kumppareihin kuin nakutettu..:)



Nyt kivaa alkavaa viikkoa kaikille!:)


Kommentit

Maija sanoi…
Voi miten ihana päivä teillä on takana, mahtavia kuvia! <3
Unknown sanoi…
Kiitos Maija!<3 Oli kyllä ihanan päivä!:)

Jenna: <3 Itsellesi!;)
Anonyymi sanoi…
Ihania kuvia <3
ja kiitos kivasta tivolipäivästä lasten ilo&riemu <3

Suositut tekstit