Sirkus Florentino

Heippa vain ja mukavaa torstaita! Tässä kuvasaldoa meidän tiistailtamme.. Olin lasten ja kummityttöni kanssa katsomassa Sirkus Florentinon esitystä täällä Raumalla ja täytyy todeta että näytös oli oikein positiivinen yllätys!:) Ensinnäkin ohjelmanumerot viidyttivät niin aikuisia kuin lapsiakin. Eevi joka on sellainen normi kaksi vuotias (ei siis erityisen rauhallinen tapaus), istui koko ensimmäisen puoliajan aivan hiljaa paikallaan esitystä tarkasti seuraten. Numerot olivat juuri sopivan lyhyitä ja vangitsevia. Akrobatiaa, klovneja ja eläimiä vuorotellen, jokaiselle siis jotakin. Toinen positiivinen yllätys oli yleisön määrä; katsomossa oli jopa tiivis tunnelma joka aina luo kivaa ilmapiiriä esitykselle. Kolmanneksi esiintyjät olivat todella taitavia oman alansa ammattilaisia. Itse olen aina antanut arvoa esiintyville taiteenaloille ja ne ovat lähellä sydäntä, mutta uskon että tuona iltana ihan jokainen lapsi ja aikuinen katsomossa haukkoi tasaisin väliajoin henkeään. 


Esityksestä jäi todella kiva fiilis, mutta ehdotonta parhautta olivat ne ihanan naurun remakat jotka kuuluivat vierestäni.<3 Jos siis omaan kotikaupunkiisi eksyy Sirkus Florentino esiintymään suosittelen lämpimästi osallistumista!  Teltta on ehkä pieni ja puitteet hieman vaatimattomat, mutta kaikki taikahan tapahtuu lavalla.;)

Nyt mukavaa päivän jatketta!

Seuraavaksi täällä blogin puolella luvassa hiukan babyshower-leipomuksia.;) Nyt minä pakkaan kimpsut ja kampsut ja lähden lasten kera kohti Hämeenlinnaa ja parasta ystävääni!<3<3<3



Kommentit

Suositut tekstit