Kuumeista kotoilua

Heippa vain ja ihanaa sunnuntai-iltaa! Täällä ollaan pysytelty tiukasti sisätiloissa, molemmat lapset ovat meinaan kuumeessa. Tällainen kotipäivän vietto on välillä ihan kivaa kun rentoillaan vain. Toiseksi tätä lasten kuumeen nousua ja laskua on välillä jokseenkin huvittavaa seurata. Itse makaisi ruonan raatona punkan pohjalla aamusta iltaan, mutta lapselle kun annat vähän Panadolia niin ai kun lähtee Duracell puput taas vauhtiin. Ja uneliaat hetket vietetään aina eri aikaan tottakai! Kauheeta jos huushollissa olis oikeesti jossain välissä kunnolla rauha maassa..;D 


Veli nukkuu, sisko touhuu.


Välillä kuunnellaan musaa. Satu Sopanen & Tuttiorkesteri on aika in. Samalla äiti saa kokata lounasta.


Veli herää ja kuumelääke on tehnyt tehtävänsä. Ruoka maistuu taas ja virtaa riittää..:) Pikku jälkkäritkin piti väsätä pienille potilaille ja tietty meille aikuisille myös; hedelmävartaita valkosuklaan kera... Nammm!


Ruuan jälkeen laitetaan Martin tarinatalli pyörimään ja sisko alkaa väsyä. Eemil haluaa yllätys yllätys pelata..:)



Jos jostain tietää että meidän poika on kipeä niin siitä että hän toteaa puolen tunnin pelin jälkeen haluavansa sohvalle lepäämään. Normaalisti ei malttettaisi edes juomataukoja pitää.. Hetken rauha sittenkin ja minä sain vähän järjestellä kotia. 


Seuraavaksi iltapalan tekoon ja odottamaan kolmatta perus katastrofaalista yötä kahden yskivän ja huonosti nukkuvan lapsen kanssa. :D Onneksi(toivottavasti nytkin) meillä sairastellaan yleensä suht nopeesti. Hush pois pöpöt siis! 

Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle!!:)




Kommentit

Suositut tekstit