Lauantain asu

Viikon takainen asu. 

Mulla on kauhea korkokaipuu. Haikeudella muistelen viime viikonloppua kun sai lykätä korot jalkaansa molempina päivinä! Rauman mukulakivillä ne eivät vain välttämättä ole se käytännöllisin vaihtoehto. Tai lähipuistossa.. Tai vaunuilemassa.. Tai Prismareissuilla.. Aaaah.. city-elämä kaipaan sinua!! 
Olen ollut aika vannoutunut korkojen käyttäjä nuoresta pitäen. Venäjällä tuntui hassulta jos joskus ylipäätään oli matalapohjaiset kengät jalassa, nyt avokkaat ovat seisseet kaapissa käyttämättöminä ties kuinka pitkään ja jalassa ovat kiikkuneet balleriinat päivästä toiseen... apua... pois se minusta! ;D Kesän tullen täytyy siis ottaa joku niska-pers-ote tästä korkoasiasta ja tehdä paluu oikeille uomille!


Sitten siihen asuun. Toppi on Massimo Duttilta. Rakkautta ensi silmäyksellä. Raikas, liehuva ja valkoinen; täydellinen kesän menoihin. Kaulakoru Lindeksiltä, samoin farkut. Viime viikonloppuna oli kylmä keli joten bleiserin rinnalle piti vielä kiskaista muhkea huivi.




Tämä oli tällainen tyttöjen kanssa ulos -asu. Tänä lauantaina päällä on lökäreissä lasten kanssa Risto Rääppääjää -asu josta en ehkä tee omaa postaustaan..;D Nyt kivaa illan jatkoa jokaiselle ja ennen kaikkea lämpöistä ja aurinkoista sunnuntaita!<3

Kommentit

Suositut tekstit