Maanantain asu

Hyvää iltaa ihanaiset! Tässä vähän eilistä asua. Hellepäivien jälkeen oli oikeastaan ihan kiva taas vetäistä vähän pidempää hihaa ja lahjetta päälle. Ja ai että kun on ollut mukava nukkua taas viileässä. Mulle sopisi kesällä ihan hyvin jos joka toinen viikko olisi hellettä ja joka toinen viileämpää. Sitä voisi sitten vuoroin nauttia ihanista päivistä ja vuoroin hyvistä unista..;D

Olen ilmeisesti jotenkin koukkuuntunut siniseen, nimittäin aiemmin kaapistani ei löytynyt mitään sinistä farkkuja lukuunottamatta. Viime aikoina hyllyille taas on ilmaantunut yhtä sun toista kangaskappaletta ja kenkää veden väreissä. Tämä Oui:n paita on malliltaan muutenkin todella monikäyttöinen. Sopii sekä rentoihin päivämenoihin että illan rientoihin. Korvakorut ovat Noa Noan ja olen vakaasti päättänyt tänä kesänä hamstrata näitä lisää. Nyt tuntuu että Statement -korvakoruja on kaikkialla vaikka missä ihanissa ja raikkaissa väreissä. Ehkä valikoimat ovat kasvaneet tai sitten minä vain olen vihdoin herännyt tähän päivään..



Korsin valkoinen pikkulaukku on kuin tehty tähän kesään. Ihanan kevyt ja huoleton. Kulkee sekä cross overina että olalla. Sisältä löytyy kolikkopussi ja korttilokerot joten lompakkoa ei tarvita tämän laukun kanssa lainkaan. 



Tämän viikon viimeinen luento on nyt ohi ja huomenna pääsen pitkästä aikaa mukaan Eemilin jalkapallotreeneihin. Se on vain niin liikuttavaa katsella kun kymmenen pientä poikaa juoksee pää kolmantena jalkana yhden pallon perässä..:) Huomenna olisi tarkoitus testata myös yhtä raparperijälkkäriä ja toivottavasti saan jaettua ohjeen myös teidän kanssanne!

Nyt mukavaa illan jatkoa ja kauniita unia!<3 


Kommentit

Johanna sanoi…
Toi ylin kuva voisi olla Eevistä parin vuoden päästä! Ihan samanlainen kasvojen profiili ja luusto :) <3

Suositut tekstit