EeMiLiN HuOnE


Kiitos eilisen sateisen illan Eemilin huone tuli vihdoin valmiiksi. Maalaus ja tapetointityöt tein jo toukokuun alussa, mutta viimeinen viilaus on antanut odottaa itseään. Huoneessa ei itse asiassa ole mätännyt mikään muu kuin vanha tumman ruskea Ikean hylly joka ei sopinut enää lainkaan uuteen vaaleaan ilmeeseen. Eilen hyllylle löytyi seuraaja ja me laitettiin lasten kanssa hösseliksi..:)
Kun näin tämän tapetin ensimmäisen kerran ostopäätös syntyi samalla sekunnilla. Eemil rakastaa autoja ja minä tapetin hillittyä mustaa, valkoista ja harmaata yhdistettynä raikkaaseen sitruunan keltaiseen.
La Case de Cousin Paul -pallot löytyivät Rauman sisustusideasta. Jäljellä oli enää yksi ainoa mustavalkoinen setti ja sattumalta juuri keltaisia vaihtopalloja, mikä tuuri!

Eemil 6kk
Sisustusideasta löytyivät myös säilytysastiat Eemilin leluille. Niitä myydään kolmea eri kokoa ja ne on valmistettu vanhoista auton renkaista.

Ja sitten asiaan.. Huone on todella pienen kokoinen joten uuden hyllyn tuli olla tarpeeksi kevyt ja ilmava jotta se ei "tukkisi" huonetta kuten edeltäjänsä. Tikashyllyjä olen katsellut aiemminkin, mutta ne taas ovat olleet liiankin kapeita ja hepposia. Pentikiltä sitten löytyi riittävän leveä hyllykkö, johon saisi mahtumaan sopivasti iltaluettavaa sekä pelejä ja palapelejä.


Piirustustarvikkeet, tehtäväkirjat sun muut löysivät paikkansa postilaatikosta.


Mikään leluhamstraajan taivas tämä huone ei ole rajallisen kokonsa vuoksi, mutta  meillä on muutenkin yritetty aina säilyttää lelujen määrät maltillisina. Kaikkea kivaa ei tarvitse tai kuulu saada omaksi asti. Totta puhuen äitinä ajattelen että on hyväkin jos meidän lapset joutuvat välillä nuolemaan näppejään kun kavereilla on jotain jota heillä ei ole. Toivon että se valmistelee heitä tulevaa elämää varten ja opettaa että onni ei löydy ostamalla tai omistamalla.:)

Sateisista keleistä huolimatta kivaa viikonloppua kaikille!


Kommentit

Suositut tekstit