Pssst... tässä teille salaisuus...

Sastamalassa 45 kilometrin päässä Tampereen keskustasta sijaitsee pieni pala taivasta ja sen taivaan nimi on Villa Rauhala. Vietimme siellä iltaa ja yötä viime lauantaina ja olen yhä paikasta aivan mykistynyt. Paikan omistajat ovat ostaneet huvilan vuonna 2011 ja ovat tuon jälkeen kunnostaneet talovanhusta ammattitaidolla ja suurella rakkaudella. Villa Rauhala oli kaikkea sitä mitä mökiltä kaipaa; upea miljöö, inspiroiva vanhaa ja alkuperäistä kumartava sisustus, kaunis järvimaisema, rantasauna ja ennen kaikkea rauhallinen tunnelma. Tunnelma joka suorastaan käskee pysähtymään, hengähtämään ja nauttimaan.

Autosta ulos astuessani minun olisi kaasona pitänyt ymmärtää ravata kyökin puolelle ahertamaan ennen kuin morsiamemme porhaltaisi paikalle, mutta huomasin seisovani leuka auki hiljaa ihastelemassa näitä maisemia.. Pihapiiri on upean avara ja kauniisti somistettu. Omistajat ovat todella panostaneet siihen että ympäristö tarjoaa mahdollisuuden yhdessäoloon suuremmallakin porukalla. Omia silmiäni ihastuttivat eniten ne pienet viehättivät yksityiskohdat.
Sama kauniiden yksityiskohtien kirjo jatkui sisälle mentäessä ja vaikka myös sisätiloja ollaan remontoitu ja päivitetty ahkerasti huvilan luonne ja persoonallisuus on säilynyt. Kaikki ei ole pelkästään sitä "tämän päivän" valkoista ja harmaata.
Seuraavaksi Villa Rauhalan helmi  -upea veranta.

Mitäpä olisi huvila järven rannalla ilman rantasaunaa. Hyvin kaunista sellaista.
 ... ja viimeiseksi se salaisuus.. tätä huvilaa voi vuokrata juhliin ja mökkeilyyn suurella tai pienellä porukalla. Mikäli kiinnostuksenne heräsi lisätietoa löytyy Tästä.

Kommentit

Suositut tekstit