Saaristossa

Sunnuntaina poikkesimme Turun saaristossa. Suunnitelmana oli treffata Turusta tulleet ystävämme ja ajaa samaa matkaa Saariston Rengastietä Korppooseen jossa mökkeilimme muutama vuosi aiemmin. Korppoossa meillä oli yksi ehdoton kohde jonne mentäisiin, nimittäin ravintola Buffalo! Tämän  Korppoon vierassataman yhteydessä sijaitsevan ravintolan terassilla näkymät ovat kohdallaan ja lisäksi ruoka on todella herkullista.


Ravintolan parasta antia lapsiperheille on terassissa kiinni oleva aidattu leikkialue liukumäkineen kaikkineen.




Ehdottomasti suosittelen Buffaloa jokaiselle Korppoossa kävijälle. Tunnelma on iloinen ja rento ja tarjoilijat todella ystävällisiä. Lapsille löytyy leikkipaikka myös sisältä jossa kävimmekin Eevin ja ystäviemme tyttären Neiti Pikku H:n kanssa välillä leikkimässä (sisätiloissa hiekkaa tulee syötyä hiukan vähemmän;)). 

Buffalosta matkamme jatkui takaisin Nauvoon jonka vierassatama on myös ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde.


Satamasta löytyy pieniä purjehdusmerkkien vaatteita ja asusteita myyviä kojuja. Lisäksi sieltä löytyy ravintoloita, lasten leikkipaikka ja uimaranta.


Matkan varrelle osui myös puusta pudonnut lokinpoika joka harhaili avuttomana satamassa. Onneksi raukalla oli ihmisiä vahtimassa ettei se lähde autotielle..:)
Saariston rengastie ajettiin tällä kertaa vain puoliksi, mutta toivottavasti tulevaisuudessa päästään  vielä kokonaan ympäri. Saaristomatkailu on hyvä vaihtoehto niille joilla ei ole omaa mökkiä tai venettä. Tämä reissu saatiin tehdä aivan upeassa säässä ja vieläkin upeammassa seurassa. Hiukan jo suunniteltiin jos seuraavaksi lähdettäisiin lautalla Ahvenanmaata ihmettelemään.:)

Oikein kivaa viikonloppua jokaiselle!





Kommentit

Suositut tekstit