Ihmisen parasta aikaa

Sitä ovat kesäiset viikonloput ystävien seurassa.

Vietimme viime viikonlopun Helsingissä ja Turun saaristossa. Lauantai aamuna lähdimme kohti Helsinkiä suunnitelmissa viettää Linnanmäki-päivä ystäviemme kanssa. 
Huvipuistot ovat huippupaikkoja aikuisillekin. En itse käynyt yhdessäkään aikuisten laitteessa, mutta se ei estänyt nauttimasta ainutlaatuisesta tunnelmasta. Lasten riemun- ja kauhunkin kiljahdukset, nauru, musiikki, hattarat ja hymyilevät suut... miten niistä voisikaan olla tulematta hyvälle tuulelle?:)
Linsillä vastaan tuli sama klovni kuin kaksi vuotta sitten Eemilin vieraillessa siellä ensimmäisen kerran. Miten aika rientääkään!
Klovni-fani jo 1-vuotiaana.
Ja aivan yhtä innokkaana ihailijana kaksi vuotta myöhemmin.
Eemil ja J pääsivät jo yhteen jos toiseenkin kivaan laitteeseen. Eikä sillä määrällä ole oikeastaan mitään väliä, kunhan lempparilaitteissa saa käydä juuri niin monta kertaa peräkkäin kuin haluaa!
Ystävykset.<3
Eeville lintsi ei vielä tarjonnut juuri muuta kuin ihmisten ja laitteiden ihmettelyä. Niin olihan hänellä mukana se ihan ikioma huvipuistolaite nimeltä Iskä...


Seuraavan aamuna oli aika jatkaa matkaa Helsingistä kohti Turun saaristoa. Sitä ennen ehdittiin vielä koko porukalla Fazerin brunssille. Äitien luxusta kun päästään valmiiseen pöytään!;)
Suomen kauniiseen pääkaupunkiin on aina ihana tulla varsinkin kun siellä asustaa meille kovin rakkaita ihmisiä.<3


Kommentit

Suositut tekstit