Gooooood morning


Oikein hyvää maanantaiaamua jokaiselle! Toivottavasti kaikkien juhannus sujui mukavissa tunnelmissa. Me nautimme juhannusaatosta sushin merkeissä ja vieläkin nousee vesi kielelle kun muistelee perjantain herkkuja. Sushi on yksi Eemilin ehdottomista lemppareista kun ruuasta puhutaan, joten pieni poika oli ikionnellinen meidän juhannusmenuustamme. Raumalta ei itse asiassa taida saada sushia lainkaan tai ainakaan me emme ole siihen missään törmänneet, mutta onneksi erinomaisia herkkuja saa loihdittua myös kotikeittiössä. 
Lauantai-iltaa vietimme ystäviemme kanssa meidän kodissa. Oman mökin vielä puuttuessa on ihanaa saada juhannuksena ihmisiä ympärille. Monella meidän kaveripiiristä alkaa olla jo lapsia ja on ihan parhautta kun muksut saavat touhuta ja leikkiä yhdessä.

Tämä päivä kuluukin sitten huomiseen Tukholman matkaan valmistautuessa. Lähdemme reissuun mieheni perheen kanssa. Kyseessä on muuten meidän lastemme ensimmäinen laivamatka ja Eemil odottaa jo malttamattomana pallomereen pääsyä serkkupojan kanssa. Nyt kuitenkin nautitaan vielä meidän perheelle ominaisesta hitaasta aamusta, pakkailut ja muut ehditään hoitaa myöhemmin..

Maustoin luonnonjogurttia tänään banaanilla, hunajalla ja passionhedelmällä. Hedelmät ja hunaja vain blenderiin ja sekaisin. Itse jogurttia ei kannata blenderissä kauheasti pyöräytellä tai siitä tulee smoothieta koska paksu rakenne rikkoutuu. Jogurtti kannattaa siis vain sekoitella lusikalla muiden ainesten joukkoon. 
Mukavaa alkuviikkoa jokaiselle!


Kommentit

Suositut tekstit