Baby on board

Viime sunnuntaina sain olla mukana juhlistamassa uutta elämää; odotusta, äitiyttä ja pian syntyvää vauvaa. Tuleva äiti yllätettiin täysin ja hänen ilonsa ja liikutuksensa ovat yhä piirtyneinä verkkokalvoilleni. Siinä taisi itse sankarin lisäksi lähes jokaisen läsnäolijan silmäkulmat vettyä.:) 
Kyseessä olivat siis Baby Showerit ja hyvin onnistuneet sellaiset. 





Tusina naista ja nyyttikestit; herkkuja ei siis puuttunut ja leipomusten väristä voi päätellä hieman tulevan pienokaisen sukupuolta.;) Herkkupöydän suurimmat hitit olivat kuitenkin alla näkyvät hedelmäsalaatit, siis voi mikä idea!!


On myös aivan pakko mainita mainita yhdestä tosi kivasta ohjelmanumerosta jossa tulevalle äidille annettiin jokaisen juhliin osallistujan vauvakuva ja hänen piti arvuutella kuka on kuka. Jokainen toi tullessaan tietysti myös lahjan ja niitä pieniä söpösiä nuttuja, kenkiä, leluja ja huopia katsellessa ei itsekään voinut välttyä vauvakuumeilulta. Me vieraat keräsimme myös yhdessä tuumin selviytymispakkauksen johon kaikki toivat jotain arkista ja tuiki tarpeellista pian syntyvälle bebikselle; korista löytyi suppoja, tutteja, nenäfriida, ruokalappuja ja sen sellaista. 



Oli ihanaa saada olla osana tätä erityistä päivää ja moisen yllätyksen soisin jokaiselle tulevalle äidille. Yhdeksän kuukautta on pitkä aika odottaa ja mielestäni on aivan mahtavaa että tänne pohjolaankin on juurtumassa tapa jossa ystävät yhdessä kerääntyvät juhlimaan tätä tulevaa elämänmuutosta.




You'll be
his first kiss,
hiss first love,
his first friend.

You are his mom
and he is your whole world.

Your own little boy.<3



Congratulations M!!

"Of all the rights of women
the greatest is to be a mom!"

Kommentit

LeAnn sanoi…
Oi ihanan näköiset juhlat. ♡ Kivoja juttuja ja aivan ihanat nuo hedelmäsalaatit. :-)
Anonyymi sanoi…
So surprised and so happy. An unforgettable day!
You guys are best. And I am eternally grateful.
lots of love <3 Puss och kram/ Michaela
Unknown sanoi…
Näyttää kyllä oikein mukavilta ja viimeisen päälle suunnitelluilta juhlilta! Varmasti on ollut tuleva äiti mielissään. <3
Unknown sanoi…
Kiitos LeAnn! Nuo hedelmäsalaatit olivat kyllä ihan mielettömän kivan näköiset!:)
Unknown sanoi…
Michaela: I felt so happy and privileged to be part of your special day! And it still warms my heart how happy and surprised you looked when you came in.:)<3 xoxo

Laura Maria: Oli kyllä tosi onnistuneet juhlat!:)

Suositut tekstit